СТОП НА СУХАТА КОЖА!

Ако още не сте чували за гелът на Bio-Oil®, сега е момента да разберете повече за него. От компанията ни доказват, че грижата за нашата кожа е техен приоритет и променят посоката от обичайната практика в името на ефективността. От няколко десетилетия, Bio-Oil® казват не на употребата на вода в своите продукти, за да направят формулите си истински мощни.

Гелът Bio-Oil® е следващо поколение продукт за третиране на сухотата кожата. Надграждайки и подобрявайки съществуващата технология за производство на кремове, лосиони и масла за тяло, от марката заменят неактивната съставка вода в тези формули с масла, и по този начин създават 100% активен продукт. Съставът му сам говори за това – масло от ший, урея, глицерин, хиалуронова киселина, витамини А, В3, Е, F, масло от розмарин, лавандула, лайка, невен + Бизаболол са само малка част от ценните съставки събрани с една мисия – комфорта на нашата кожа.

Обикновеното съдържание на вода от 70% в повечето продукти е смело изместено от маслата и така гелът Bio-Oil® със своите 3% вода казва край на сухата кожа. Формулата под формата на лек, топящ се гел, който при допир в кожата се превръща в олио ни дава комфорта, от който имаме нужда.

Знаем, че в периоди на пандемия дезинфекцията е важна, но щетите от нея са вече по кожата ни. Дерматолозите в един глас ни съветват, да подхранваме изсъхналата кожа, а от Bio-Oil® разрешават проблема с замах и безотказна формула.

Как да го използвате? За разлика от повечето кремове, които нанасяме обилно, а при контакт с кожата съдържанието на вода в тях се изпарява, с Bio-Oil® гел за суха кожа ни е необходимо малко продукт за голям резултат. Ценните масла проникват мигновено след нежни масажни движения.

Можем да разчитаме на него всеки път, когато усетим, опъната и суха кожа и да се оставим на деликатната му формула без притеснения за алергични реакции. Purcellin oil е една от съставките му, която подобрява плътността и осигурява бързото попиване на олиото в кожата. Като добавим, че ухае приятно и не оставя мазни следи, знаем че сме открили нещо повече от добро.

 

Може да откриете Bio-Oil® в аптечната мрежа.

Повече за Bio-Oil® четете на www.bio-oil.com

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.