KLORANE – БОТАНИКА С ДУША

“Грижим се за природата, грижим се за Вас!”

 

Създаден преди повече от 50 години от визионер, с интерес към ботаниката и фармацията, брандът KLORANE винаги е бил посветен на изследване, опазване и споделяне на растителното наследство.

Ботаническата експертиза, подкрепена с клинични проучвания дава на милиони потребители по света най-ценното: екоотговорни продукти с натурален състав, с висока толерантност и ефикасност.

Над 700 тестове проведени с цел вашата безопасност, екологично отгледани с респект към природата реколти, за продукти с висок процент натурални съставки, произведени в собствени заводи*, сертифицирани за високо екологично качество, в опаковки с екодизайн, всичко това е част от философията за екосъобразни и устойчиви продукти, която е и основна идеология на Лаборатории KLORANE.

Брандът показва, че личния пример е по-силен от всяка рекламна кампания, участвайки в 30 програми, в над 25 държави по целия свят за опазване на околната среда, а Ботаническа фондация KLORANE се грижи за корпоративно-социалната отговорност на продуктите, като инициира проекти за опазване и изследване ботаническото наследство в различни точки по целия свят.

А всяка от продуктовите линии, отразява ценностите на бранда.

Лаборатории KLORANE са пионери и в разработването на формули без съдържание на вода. Създаден през 1971 г., сухият шампоан е прахообразна текстура за почистване на косата без измиване, който сега е в основата на екоотговорна кампания за песетене на вода (#savewater)

Следват различни продуктови линии в грижа за косата, сред които е и най-новата с органична водна мента, екосъобразна грижа за косата и скалпа, изложени на замърсяване.

Лаборатории KLORANE споделят богатството на органичното масло от Купуасу за дълбоко подхранване и възстановяване. Сухата коса и кожа вече имат своя съюзник в лицето на характерния за Амазонските гори плод – купуасу, от който се добива органичното масло. А клиничните данни се оказват красноречиви – органичното масло от Купуасу е 1.5 пъти по-подхранващо** от маслото от Карите.

За успокоение на раздразнената кожа серията с божур е всичко, което се нуждае чувствителната кожа. Използван от векове в Азия, божурът намира приложение в формулите на марката и продължава традицията на китайската фармакопея.

С кампаниите си марката цели да повиши информираността за проблемите свързани със околната среда и да създаде малки навици в потребителите, които са голямата крачка към по-доброто екологично бъдеще. Защото, не трябва да забравяме, че здравето на планетата е в нашите ръце!

 

Повече за продуктите на Лаборатории KLORANE може да откриете тук: www.klorane.com

#FeelGoodActGood

*С изключение на KLORANE бебе нежни почистващи кърпички и пачовете за очи със синчец.

** **Източник: In vitro проучване за подхранване. Fleck et al, Journal of the American College of Clinical Wound Specialists (2012) 4, 92–4.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.