ЦИТОМИКС – ГРИЖА ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

Ева е красивото лице на имуностимуланта Цитомикс и нежната половинка от семейство Иванови. Както на телевизионния екран, от където я познаваме, така и в реалния живот неин съпруг е екранният й партньор Станислав. Те са съвременно и винаги усмихнато семейство с две прекрасни деца. Повдигаме завесата за това, как тя съчетава работните си ангажименти с грижата за семейството и здравето на всички членове от него, в следващите редове:

 

S.B.: Познаваме Вашето семейство от телевизионния екран и от рекламата на имуностимуланта Цитомикс, разкажете ни повече за вас?

Ева: Ние сме най-обикновено забързано българско семейство, с двама работещи родители и две прекрасни малки слънчица, които – като всички деца – носят много радост в дома ни. Разбира се във всяко семейство не липсват и негативни моменти, особено при боледуване, когато нашите съкровища, се превръщат в голямо предизвикателство. В свободното си време, се опитваме да измисляме занимания, които да са приятни на всеки член от семейството. Понякога тати се облича като принц или магьосник, заради малката Ани, но всъщност забавлява всички ни.😊

S.B.: Как се грижите за здравето на Вашето семейство?

Ева: На първо място и без грам притеснение ще кажа, че за нас грижата за здравето е свързана най-вече с превенцията и навременно взетите мерки. Дълго време търсих продукт, който да е безвреден, научно доказан като полза, който да ми гарантира профилактика целогодишно, а и да може да се ползва от цялото семейство. Тогава намерих Цитомикс и бе любов от първа простуда.

И тъй като сме хора на морето, слънцето и плажа, за нас те са другия естествен имуностимулант, който “инжектираме“ всяко лято.

S.B.: Преди настъпването на сезона на простудните и грипни заболявания, предприемате ли някакви допълнителни мерки за засилване на имунитета?

Ева: О, разбира се, преди време, особено когато децата ми бяха по-малки, бях изкупила почти всички имуностимуланти на пазара, за да съм подготвена и особено, когато усещах, че се разболяват започвах да пробвам какво ли не. С времето и безсънните нощи, разбрах кои са продуктите, които се отразяват добре на отделните членове на семейството ми и така съкратих списъка само до някой основни и работещи продукта. Хубавото и най-интересно при Цитомикс е, че всички веднага усетихме положителната разлика, още при първите признаци на разболяване, увеличихме леко дозата и видяхме каква е разликата – просто поразително бързо възстановяване. Така той спечели доверието ни и продължихме да го пием профилактично и през останалите месеци от годината, но в по-малки дози.

Аз обичам и някои народни методи, които моята баба ми е казвала, като вряла вода с лимон, която не само, че дава на тялото огромна доза Витамин Ц, но и действа доста добре на талията ми.

S.B.: Какви са впечатленията Ви от употребата на имуностимуланта Цитомикс?

Ева: Той е всичко, което трябва да бъде – ефикасен, предпазващ от вируси и настинки, достъпен и напълно безвреден. Какво повече, може да искаме от своя имуностимулант?

S.B.: Какво ще посъветвате нашите читатели за да са здрави през цялата година?

Ева: Бъдете усмихнати, бъдете себе си, доверявайте се само на изпитани продукти и опитайте вълшебната рецепта за здраве на семейство Иванови, наречена Цитомикс – убедена съм, че после ще ми благодарите! Дано скоро всичко бъде по старо му и можем да споделяме отново хубавите моменти заедно, по-отворени и любвеобилни един към друг.

 

Може да откриете ЦИТОМИКС по аптеките в страната или да го поръчате он лайн от  www.sopharmacy.bg