AVÉNE: 30 ГОДИНИ УСПОКОЯВАЩА ГРИЖА

Преди цели 30 години е написана първата страница от историята на Eau Thermale Avéne.

Всичко започва с един визионер, и неговата мисия да успокои всеки тип кожа. Пиер Фабр е фармацефт и предприемач. Той е човекът, който преоткрива отдавна забравените термални бани в Avéne, а заедно с тях и уникалния ресурс – термална изворна вода Avéne.

Високоефективните свойства на термална вода Avéne били признати и през 1874г. изворът бил обявен за обект от обществено значение от Френската национална медицинска академия. Пиер Фабр бил твърдо убеден в забележителните качества на тази чиста, ефективна и могъща вода, и искал да сподели нейните успокояващи и възстановяващи свойства с колкото е възможно повече хора. През 1990г., отваря врати Хидротерапевтичен център и брандът Eau Thermale Avéne, бил създаден.

За 30 години Хидротерапевтечният център, благодарение на термалната вода Avéne успява да накара повече от 60 000 души от цял свят, отново да заобичат своята кожа и да се чувстват добре в нея.

И до днес първоначалната идея на Пиер Фабр се прилага успешно в Хидротерапевтичния център Avéne, където термалната вода и научните постижения се обединяват в едно. Само на няколко стъпки от Извора са създадени и Дерматологични лаборатории Avéne, които разработват терапии, вдъхновени от  фармацевтичните стандарти, за успокоение на всеки тип чувствителна кожа.

Повече от 30 години мисията на Eau Thermale Avéne е да дарява комфорт и да повишава качество на живот. Компанията участва в различни благотворителни инициативи обвързани с мерки за превенция и ранно диагностициране на различни дерматологични състояния.

Дори днес термалната вода Avène не е разкрила изцяло тайните си.  През последните 30 години Дерматологични лаборатории Avène, част от Групата Pierre Fabre, провеждат редица клинични проучвания, за да докажат успокояващите и антииритативни свойства на водата, толерантна дори и към най-чувствителната кожа, с ниска минерализация и неутрално pH.

Сигурни сме, че и през следващите 30 години, Eau Thermale Avène ще продължава да изследва, да разработва нови формули, да черпи вдъхновение от експертите от цял свят и внимателно да подбира активните си съставки. Защото 30 години иновации, посветени на чувствителната, нетолерантна и алергична кожа, не са достатъчни и вярваме, че и в следващите 30 години Eau Thermale Avène ще продължи основната си мисия, да дарява успокоение на всеки тип чувствителна кожа.

 

За да бъде празника още по-хубав, Avène подарява на всички клиенти през месец октомври отстъпка от 30% на всички продукти в аптечната мрежа*.

* В Промоцията не участват комплекти или други промоционални предложения. Период на кампанията от 01.10 до 31.10.2020 или до изчерпване на количествата.

www.eau-thermale-avene.bg

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.