ЦИТОМИКС ПОМАГА ЗА ЗАЩИТА ОТ ИНФЕКЦИИ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

Първата рекламна кампания на единствения имуностимулант на българския пазар с уникален състав от нискодозирани цитокини е вече факт!

Вече година на пазара, продуктът Цитомикс на италианската компания GUNA S.p.a., Италия, откровено повиши интереса на всички лекари и пациенти със своята иновативност, дължаща се на съдържанието на тези малки молекули – цитокини, които директно стимулират имунните клетки и дават възможност за една уникална имунопрофилактика и имунотерапия.

Продуктът е подходящ за цялото семейство, без ограничения във възрастта и може да се пие целогодишно. Приеман профилактично или при първи признаци на настинка или грипни симптоми, продуктът помага на организма да се справи с респираторните инфекции.

Изключително предимство пред останалите продукти на пазара е неговия напълно безвреден и чист състав, който е във физиологични ниски дози (дозите, в които нормално цитокините са в нашето тяло). Това позволява да бъде приеман независимо от здравословните състояние на човек, без каквито и да било странични нежелани ефекти.

Цитомикс е обещаващо лекарство за профилактика и третиране на ранни инфекции, особено в горните дихателни пътища.

Лекарите са единодушни – всеки съвременен човек, особено в началото на грипния сезон трябва да засили имунитета си с прием на имуностимулиращ продукт. Защитата в човешкия организъм се изпълнява главно от белите кръвни телца, които биват активирани от цитокините. Те играят главна роля както при вродения имунитет, така и при придобития такъв. Без тях организмът не може да се бори срещу възпаления и инфекции, без тях не може да настъпи „узряването“ на белите кръвни телца, отговорни за специализирания имунитет. Чрез цитокините, Цитомикс директно активира имунната система, за разлика от другите имуностимуланти.

Грижете се разумно за своето здраве и това на своето семейство и заложете на най-новите научни достижения и открития – действието на цитокините, основна съставка в имуностимуланта Цитомикс, е доказано и работещо решение!

 

Може да откриете ЦИТОМИКС по аптеките в страната или да го поръчате он лайн от  www.sopharmacy.bg