ЯРЪК ЦВЯТ С КАУЗА

Да направим добро и да поглезим устните си с ново цветно изживяване, са двете страхотни предложения от козметичния гигант MAC.

Международната икона Росалия се присъединява към любимите ни MAC за новото лансиране на VIVA GLAM 26. Изцяло ново лимитирано издание, огнено-червен MAC VIVA GLAM нюанс, с който марката празнува 26 години.

Под влиянието на фламенко, градските ритми, електронни бийтове и феминисткия дух, 27 годишното момиче от Барселона е олицетворение на страст, храброст и вдъхновение.

„За мен е голяма чест да бъда лицето на VIVA GLAM 26 и да отстоявам посланието, което обединява, подкрепя индивидуалността и има 100% възвръщаемост“ – казва Росалия, най-новия M∙A∙Ctivist.

“Неописуема харизма, енергия и сила, Росалия е идеалното въплъщение на този искрящо наситен червен нюанс“ – потвърждава и арт директорът на MAC Балтазар Гонзалез Пинел.

От 94 година MAC VIVA GLAM е събрал над $500,000,000 в световен мащаб и продължава да го прави. Всеки цент от продажбата на MAC VIVA GLAM червило е дарен във фонда на MAC VIVA GLAM FUND в подкрепа за здравословно бъдеще и равни права за всички.

Вземете червилото със 100% възвръщаемост и оцветете не само устните си, но и деня си във вдъхновяващ и енергичен цвят!

 

Можете да го намерите в  магазините на MAC в София /Paradise Center, THE MALL и Mall of Sofia/,  Варна /Делта Планет Варна/, Пловдив /Пловдив Плаза/.

 

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.