ИЗГУБЕНИ В ЧУДНИЯ СВЯТ НА JO MALONE LONDON

Ароматите са като хората – някои оставят завинаги в съзнанието ни, други забравяме сякаш никога не са били част от нашата история.

Шедьоврите в минималистични стъклени флакони на английската парфюмерийна компания Jo Malone London остават трайни следи и срещите ни с тях са винаги незабравими.

Този път вдъхновението на парфюмеристите идва от едно от древните чудеса на света – Висящите градини. И както кралят създава с любов за своята кралица величественото чудо на природата, така Jo Malone London ни потапя в магията на двата нови аромата към портфолиото си: Fig & Lotus Flower и Cypress & Grapevine.

Заедно те са нашето бягство и чудо, което ни кара да се загубим в любов достатъчно дръзка и грациозна едновременно, за да не я забравим никога.

Ароматите Fig & Lotus Flower и Cypress & Grapevine, са смели и завладяващи, а тяхната комбинация между нежен, флорален и дълбок кехлибарен профил са онова персонално изживяване, което само Jo Malone London, може да ни обещае.

Jo Malone London препоръчва:

Cypress & Grapevine с Wood Sage & Sea Salt за оживяващо, дървесно комбиниране.

Fig & Lotus Flower с Cypress & Grapevine за модерна, ободряваща комбинация.

Fig & Lotus Flower с Wood Sage & Sea Salt за свежо и пищно флорално превъплъщение.

 

Налични от септември 2020 ексклузивно в Delirium Exclusive Beauty Boutique /Serdika Center, а отскоро и в Paradise Center/.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.