DELIRIUM EXCLUSIVE BEAUTY BOUTIQUE – БЮТИ ИЗЖИВЯВАНЕ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Вече можем да открием DELIRIUM EXCLUSIVE BEAUTY BOUTIQUE и в Paradise Center.

Следвайки успеха на DELIRIUM Boutique в Serdika Center, новият бутик предлага асортимент от най-добрите марки в света, както утвърдени, така и нови луксозни бюти брандове на емблематични глобални къщи.

DELIRIUM Boutique в Paradise Center ни обещава луксозно шопинг изживяване от най-високо ниво, що се отнася до грижа за кожата, грим и нишова парфюмерия.

В бутика откриваме едни от най-добрите марки в сферата на красотата като La Mer, Tom Ford Beauty, Jo Malone London, Bobbi Brown, Kilian Paris, Editions de Parfums Frédéric Malle, Herrera Confidential by Carolina Herrera и много други, както и утвърдени марки висок клас като La Prairie и Estée Lauder в неповторима луксозна атмосфера, която провокира всички сетива.

DELIRIUM в Paradise ни изненадва приятно и с марки като Philipp Plein, Grown Alchemist, Dr. Vranjes Firenze – колекция ексклузивни аромати за дома.

В DELIRIUM остават верни на традицията наложена от тях и ни предлагат обслужване от висококвалифицирани експерти, на най-високо ниво с ултраперсонализиран подход.

Потапяме се в съвременната, луксозна атмосфера на бутика за да се отдадем на изживяване, провокиращо всичките ни сетива. Също като своя символ DELIRIUM символизира страст, мистерия и високи очаквания, а черната роза – рядко и красиво цвете – вдъхва увереност и ентусиазъм, символизирайки раждането на една нова ера в бюти ритейла.

 

Нов Delirium Exclusive Boutique, Paradise Center, бул. Черни Връх 100, ниво +1, +359883717720

Delirium Exclusive Boutique, Serdika Center, бул. Ситняково 48, ниво +1, +359883717719

 

www.deliriumexclusive.com

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.