МОДЕРНО Е ДА Е УДОБНО!

Този летен сезон от Stuart Weitzman ни обещават комфорт под слънчевите лъчи!

Превърнали се в хит веднага след появата им на пазара, сандалите ZOELIE предлагат немислимото до скоро съчетание на удобство и моден лукс в едно за нашите крака!

Гумената им подметка е масивна и стабилна, а кожените им каишки предлагани в разнообразни принтове и цветове, закрепят плътно сандалите за краката ни, така че гарантират удобство, независимо от терена и бързината, с която отиваме към плажния бар за поредния коктейл.

Не ни разбирайте погрешно – тази фешън находка е подходяща, както за ваканция край морето, така и за среща в града, защото стои еднакво добре, комбинирана с ефирна рокля и с копринен панталон.

Възползвайте се от промоционалните цени и предложения, които текът в момента в бутик Le Scarре, още сега!

 

Може да откриете цялата колекция и още много други модели в бутик Le Scarpe на ул. Съборна 7 в София. Открийте ги и в Instagram /lescarpebg/ и Facebook /Магазин Le Scarpe/.

1 Коментар
  1. Здравейте, предвид моята заетост по времето в което магазина ви на ул.Съборна е отворен, каква е възможността да направя покупка online. Ако нямате такава опция, моля да ми предоставите тел. номер за контакт с лице, което може да ми даде информация за интересуващите ме модели . Засега успявам да направя само window shopping на бутика ви.
    Благодаря

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.