КАПКИ ИЗКУСТВО НА УШИТЕ НИ

Ръчно правените шедьоври на австрийската марка FREYWILLE ни оставят за пореден път без дъх.

Има само три думи, с които е достатъчно да нарисуваме пред погледа новата линия обици на марката – елегантност, игривост и чистота. Колекцията вдъхновена от пулса на живота на остров Капри е проектирана с артистичен замах и фин романтизъм, в който са вплетени елементи на големите артисти – Клод Моне, Ван Гог и Пол Гоген.

Дизайнът на тези обици ни предоставя възможност да ги носим по два различни и колоритни варианта. Като малка обица и лек цветен акцент или като комбинация от два елемента, добавяйки капковидната форма към основната сфера. Възможните комбинации на цветове и форми ни дава шанс сами да творим върху ушите си своя индивидуална картина на красотата.

Изискан аксесоар и изтънчено допълнение към ежедневната или вечерна визия, новите обици са в идеална хармония и с останалите бижута от колекциите на марката.

Признаваме, че FREYWILLE ни вдъхновяват със страстта си към дизайна, която прозира във всеки елемент прецизно изработен от най-висококачествени благородни материали. Отдавайки почит на известни художници и интерпретирайки ги в елементите си, те ни гарантират, че нашите обици ще са повече от поредния аксесоар в колекцията ни.

А освен модерно допълнение за нас те винаги ще са ентусиазъм и страст за чисто изкуство.

Може да откриете колекцията  в бутика на FREY WILLE в Paradice Center, ниво 0 или онлайн на https://shop.freywille.com/bg/.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.