ЕЛЕГАНТНО ОБЕЩАНИЕ ЗА ВЕЧЕН СТИЛ

„Времето тук е променливо, често ветровито с бурно небе, но бадемовите дървета започват да цъфтят навсякъде.“ – Винсент ван Гог, 1888г.

 

И този път бижутерите от FREYWILLE водени от принципа на марката да направят живота щастлив и светъл, създават нова колекция отличаваща се с елегантната си простота, артистична линия и чистота.

Новата колекция Hommage à е посветена на един от най-великите художници в света – Винсент ван Гог. Неговата впечатляващата картина „Бадемов цвят“ е същинското вдъхновение за художествената интерпретация на FREYWILLE. Големите цветни клони от шедьовъра, изобразени на фона на ясно синьо небе, отразяващо свеж пролетен ден, оживяват върху бижутата от колекцията. Клоните на дървото от едноименната картина, сякаш се простират отвъд рамката на колиетата, обиците, гривните и пръстените, излъчвайки пробуждане и обещание за обнадеждаващо бъдеще.

Под влиянието на импресионизма и с помощта на препратката на Ван Гог към японското изкуство, художниците на FREYWILLE интерпретират мотивите от оригинала в дизайна на колекцията, така че да ни донесат свежестта и блясъка на първоизточника й.

Два са отличителните цветове на колекцията: тюркоазената версия L’AMANDIER Turauoise проблясва с меко преливащ фон, излъчващ съвременен и свеж усет за елегантност, докато маково червената вариация L’AMANDIER Rouge éclat завладява с топъл и огнен заряд.

И двата стила се отличават с най-доброто 24 каратово златно покритие, балансирайки интензивните цветове и меките нюанси в изобразените картини.

Играейки с идеята за запълване на пространството, медальоните от колекцията се отличава с внимателно поставен, ръчно изработен мотив от емайл в рамка с различна форма. Всеки медальон може да се съчетае с варианти от вериги.

Обеците грациозно следват всяка наша стъпка при движение, подходящи да бъдат част от визията ни, както през деня така и вечерта. Комбинациите между отделните части на колекцията зависят само от нашия индивидуален стил и чувство за естетика, а от марката ни уверяват, че не можем да сбъркаме, защото са в перфектна симбиоза дори с други колекции на бранда.

В люлката на очарованието, замечтани и вдъхновени, австрийският бранд с неповторим и разпознаваем стил FREYWILLE, ни кара да осъзнаем, че нищо не е от такова значение при бижутата, както това да носят на притежателя им вечен стил и класика.

 

Може да откриете колекцията  в бутика на FREY WILLE в Paradice Center, ниво 0 или онлайн на shop.freywille.com/bg.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.