FREYWILLE: БУКЕТИ ОТ ЛЮБОВ

„Творчеството е източникът на всичко, което правим. Именно това ни кара да създаваме нашите бижута, да преплитаме художествени произведения в тях и да вдъхновяваме клиентите ни, подчертавайки техния личен стил. “ – Фридрих Виле, главен изпълнителен директор FREYWILLE

 

Основана през 1951 г. в сърцето на Виена, FREYWILLE е лидер в сферата на емайлираните бижута. Със страстта си към дизайна и художествените произведения, те съумяват да постигнат симбиоза между новите стандарти в дизайна на бижута и процеса на ръчна изработка по специална технология пазена в тайна и 60 години по-късно го правят с още по-голяма страст и въображение.

Празнувайки най-романтичния ден в годината, от марката този път ни канят да открием букетите от любов във всички нюанси на живи, пролетни цветове, вплетени в дизайна на техните гривни, колиета, пръстени и обици. От колекцията Classic до 18-каратовите им бижута, всички те отразяват душата на влюбения човек, преливаща от цветове и блясък.

Повече от романтични и прецизно изработени от най-големите майстори в жанра за този Свети Валентин, предложенията на марката за празника ни поставят пред труден, но вдъхновяващ избор:

ЦВЕТНИ БУКЕТИ

Шепа цветя, които никога не увяхват, носени на китката. Вдъхновени от художници като Клод Моне и Винсент Ван Гог, FREYWILLE създават колекции, улавящи цветната магия на природата на световно известни картини във вечен блясък.

БИЖУТА С МИСЪЛ И СЪРЦЕ

Да подариш нещо с мисъл и сърце е трудно, но с FREYWILLE е напълно възможно. От универсални обеци с подвижни капка елементи, до изящни висулки, съчетани с верижки по избор – всяко влюбено сърце ще намери подходящото бижу за човека до него.

ВДЪХНОВЕНИ ОТ „ЦЕЛУВКАТА“

Колекцията The Ultimate Kiss е вдъхновена от Густав Климт и световноизвестната картина Der Kuss. С нея от FREYWILLE изказват своята истинска почит към чистата любов и привързаност. Художници на марката са вдъхновени от характерните елементи и фини цветове на оригиналната картина и деликатно ги улавят в пет различни златни вариации.

КОЛЕКЦИИ HOMMAGE – ПЪЛЕН ФЛОРАЛЕН БЛЯСЪК

Вдъхновени от Клод Моне, майсторът на импресионизма, FREYWILLE пресъздават блестящо аурата на най-красивите флорални изображения в блестящ огнен емайл. От елегантни цветя на ирис във виолетово и синьо, до деликатната красота на водните лилии: лесно е да се влюбите в сияещите цветя на FREYWILLE.

ЗЛАТО И ДИАМАНТИ СЪС СЪРЦЕ

Изработени от 18-каратово жълто или бяло злато и съчетани с блестящи диаманти и перли – колекцията от изящни бижута на FREYWILLE улавя красотата на изкуството и майсторството да подариш наслада по особено изискан начин. Колекцията включва диамантени обеци, колиета и пръстени.

 

Може да откриете колекциите в бутика на FREYWILLE в Paradise Center, ниво 0 или онлайн на shop.freywille.com/bg.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.