ПРАЗНИК НА КРАСОТАТА

Сън или реалност? Това се питаме, когато за първи път виждаме новата колекция на австрийския бранд за бижута FREYWILLE.

По-реални от всякога с експлозия от цветове и форми, марката преплитаща в бижутата на всяка своя линия, мотиви от произведенията на световно известни художници и този път остава вярна на стила си.

Вдъхновението идва от картина на Густав Климт „Дева Мария“, направена през 1913 г. и изложена в Националната галерия в Прага. С впечатляващите си размери, картината демонстрира колаж от спящи жени. Произведението заема специално място в творчеството на Климт, не случайно. То изобразява ключов аспект от живота на всеки човек – взаимодействието между младостта и зрелостта и красотата във всяка възраст.

С новата си колекция FREYWILLE увековечават върху огнения емайл на своите бижута картината, сияеща в хипнотизиращи и ярки цветове и форми. Спиралата като основен елемент, преминава през всички елементи на колекцията. Изящните обици, колиета, гривни и пръстени са докоснати от сини и лилави нюанси и от пръски в червено и зелено.

Ръчно изработени от ювелирите на марката в сърцето на Виена, те умело внасят магия в деня на своя притежател. Избор не само за ценителите на изкуството на Климт, но и за тези, които искат да подарят на себе си или свой близък човек, емоция под форма на бижу.

Колекцията DREAMS на FREYWILLE е истински празник на красотата и показва повече от всякога преклонението на бранда пред феномена на женското съществуване.

 

Колекцията вече е налична в бутика на FREYWILLE в Paradise Center /бул. Черни Връх 100, ет. 0/.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.