БОТУШИ МОДНА ИКОНА

Има някои неща, без които не можете в арсенала си от timeless фешън находки. Едно от тях са иконичните ботуши на Stuart Weitzman.

Безупречният им дизайн не случайно ги поставя в световните топ класациите на вечни модели, а знаменитостите по цял свят могат да бъдат засечени обути в тях, съчетани с разнообразни ежедневни и вечерни аутфити.

Всеки сезон от марката ни изненадват с нови подобрения от иначе емблематичната линия позната на любителите на качествените и стилни обувки. От кожа през велур до стреч и в задължителните черно, бежово и сиво, дизайнерите на бранда ни провокират и с нови цветове обхващайки вариациите на кафяво.

Височините са отново три и избора зависи от ритъма ни на живот и личния ни стил. Облият връх и връзките за контрол над коляното са типичния почерк за Stuart Weitzman, които правят тези ботуши разпознаваеми, където и да се появите с тях.

Няма да сбъркате ако побързате да вземете своя чифт преди да се изчерпат, защото често от марката са SOLD OUT още в началото на сезона. А веднъж сложите ли ги на краката си ще разберете защо.

 

Можете да откриете новата колекция на STUART WEITZMAN в бутик Le Scarpe на ул. Съборна 7.

https://www.facebook.com/lescarpe.bg

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.