НОВ СЕЗОН – НОВИ ОЧИЛА

Оптики LEONARDO, знаят как да оправят настроението ни. След сезона на отпуските, те ни посрещат в града с новите си колекции от дизайнерски слънчеви очила и ни припомнят, че не  е нужно да сме на плажа за да добавим още един модерен чифт към колекцията си.

Всеки уважаващ себе си фешън номад знае – слънчевите очила са важен аксесоар. Той издава характера, визията ни за стил и класа. Умело съчетани, те с грандиозна лекота променят, допълнят и завършват цялостната ни визия.

През този есенен сезон, брандовете обещават – характер, ретро класика, но и модерен лукс. Стъклата са големи, а контрастите силни – тъмните модели се редуват с полупрозрачни и напълно разкриващи погледа ни, но предпазващи ни от ултравиолетовите лъчи и вятъра.

Формите никога не са били толкова разнообразни – няма правила, а ако има те се нарушават. Ултра тънките модели делят обожанието на дизайнерите с големите излизащи от рамките на лицата ни стъкла. Сякаш този сезон всеки сам трябва да бъде дизайнер на своята индивидуална визия.

Колекциите на Prada, Miu Miu, Valentino, Versace, Bvlgari и Tiffani & Co. ни обещават повече от разнообразие. Изчистените и семпли модели се надпреварват с предизвикателно отрупаните с перли и камъни, а цветовата гама провокира въображението ни – за класиците черното заема челно място, но този сезон то е споделено с бежово-кафявите, златисти и пастелни цветове.

Неслучаен лидер вече 27 години на пазара, Оптики LEONARDO ни карат да погледнем на ежедневието в града по различен начин – по-модерен и стилен като ни доказват, че само едни очила никога не стигат!

 

Може да изберете своя нов модел в някой от оптиките в страната или от он лайн магазина на оптики LEONARDO www.leonardo.bg

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.