МАРКАТА НА ЗВЕЗДИТЕ

Любими както на Холивуд, така и на стария континент, STUART WEITZMAN са безапелационния номер едно на популярните лица от киното, шоубизнеса и политиката.

Концепцията им за изчистена и семпла линия, която се адаптира към всекидневието еднакво добре, както и към вечерния аутфит, им печели място в сърцето дори и на английския кралски двор в лицето на Мегън Маркъл.

Селена Гомес, Скарлет Йохансон, Ирина Шейк затвърждават имиджа на бранда на червения килим, разхождайки моделите им, както там така и в ежедневието си. Обути с иконичните модели – изящно обхващащи крака ботуши над коляното и боти с деликатна линия, те са признанието за удобство, стил и класа, което говори повече от всяка реклама на марката.

А когато и Иванка Тръмп, милионерската дъщеря притежаваща дори собствена модна линия залага на STUART WEITZMAN и боговете мълчат пред предимствата на бранда.

 

Можете да откриете STUART WEITZMAN в бутик Le Scarpe на ул. Съборна 7 /работи със стриктно взети епидемични мерки, за да осигури вашата сигурност и комфорт/.

Може да поръчате и он лайн от страниците на бутика в Инстаграм или Фейсбук.

 

 

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.