КОЛЕДЕН МАНИФЕСТ НА КРАСОТАТА

„Металните отблясъци бяха доминираща тенденция зад кулисите този сезон, от подчертаната с блясък кожа до напълно кехлибарени сенки за очи или дори барокови детайли със златно фолио “, Massimo Moller, Senior Artist, EMEA

Верни на себе си и тази Коледа M•A•C ни подаряват празничен блясък с новата си колекция. Към експлозията от блестящ цвят, този път те добавят и доза лукс с заскрежена яркост във всеки техен продукт.

Колекция Frosted Firework е в празнични опаковки и ни кани кара да се чувстваме като поканени в страната на чудесата. Потапя ни в заслепяващи моменти и се грижи за нашата красива празнична визия. От класическите червени устни и опушени очи, до хипнотизиращите метални отблясъци и натуралната, но сияеща кожа, Frosted Firework прави празничния сезон истински сияен.

С пет нюасна сенки за очи от линията Foil Shadows, вариращи от сребристи до наситено опушено розови нюанси и три двойна молива за очи от линията Dual Ended Powerpoint Eye Liners, подбрани в допълващи се перлени дуети, очите ни няма да останат незабелязани.

Цветовете при червилата също са пет и варират от мразовити до дълбоки горски нюанси и текстури, допълнени от пет ефирни прашно-розови нюанси на Lipglass, така че устните ни също да са обгърнати в глазура от пищен леден цвят.

Независимо къде ще посрещнем празничните дни, знаем че ще озарим лицата си с коледния блясък на колекцията Frosted Firework, за да си дарим и доза настроение.

 

Повече информация за продукти, консултация или поръчка можете да направите на следните телефонни номера:

0878 37 06 43 – MAC Парадайз Център

0878 66 88 52 – МАС Мол София

0879 40 25 79 – МАС Дъ Мол

0878 36 70 24 – МАС Делта Планет Варна

0877 74 18 46 – МАС Пловдив Плаза

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.