КАК ДА ПОДХРАНВАМЕ ЦЕЛОГОДИШНО СУХАТА КОЖА ЗА ОПТИМАЛЕН БАЛАНС?

Можем да се наслаждаваме по всяко време на годината на сияйната си кожа стига да знаем как да я подхраним правилно. Усещането за сухота на лицето се дължи на много фактори, както вътрешни така и външни, а от тяхното преодоляване зависи комфорта ни.

Както винаги този въпрос не затруднява световния лидер в професионалната бяла козметика Biologique Recherche и от там ни дават решение, което ще накара кожата ни да заобича всеки сезон.

Промяната в климата може да бъде тежко изпитание, но кремът Crème VG Derm, прави прехода плавен и адаптира кожата ни към външните агресори. Той е създаден да действа право в целта  – изключително сухата и дехидратирана кожата на лицето най-накрая ще изпита истински комфорт. Нанасяйки този крем усещането ни за опънатост изчезва мигновенно, а интензивната и дълготрайна хидратация ни оставя без грижи през лятната ваканция.

Богат на защитни ботанически екстракти, той укрепва епидермалната структура и е идеален за хора, живеещи в сух климат. Обогатен с хидратиращи млечни пептиди, полиненаситени мастни киселини и екстракт от дрожди, този основен крем е истински успокояващ воал за кожата ни.

Дори еднократно нанасяне на Crème VG Derm показва незабавен, значителен и дълготраен ефект върху хидратацията на външните слоеве на епидермиса, като дори и след 8 часа, хидратацията остава по-висока с 28%.

Crème VG Derm е продукт за грижа за кожата на лицето с богата, кремообразна текстура, която осигурява правилно подхранване и хидратация на епидермиса. Концентрацията му на подхранващи съставки, прави възможно възстановяването на слабия междуклетъчен цимент, докато неговите овлажняващи агенти доставят и фиксират вода в горните слоеве на епидермиса. Благодарение на приема на липиди и вода, хидролипидният филм се възстановява и подсилва, което дава възможност за оптимална и трайна хидратация на епидермиса, дори и в най-сухите зони.

Любимо решение за сухата ни кажа!

 

Повече информация за продуктите на Biologique Recherche можете да откриете на www.biologiquerecherche.bg

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.