МЕЗОТЕРАПИЯ ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ. КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА НЕЯ?

Сезонът, в който неравностите по кожата на бедрата ни не могат да се скрият, напомня, че имаме неотложен проблем. Когато знаем на кой да се доверим, обаче, решението идва по-бързо от пристъпа на паника. Д-р Каляшева ни дава професионално решение, но не забравя да напомни, че достиженията в сферата може и да са големи, но крайния резултат зависи изцяло от нас и мотивацията ни да го поддържаме.

Д-р Петрана Каляшева: Несъмнено целулитът причинява дискомфорт на жените, особено през летния период от годината, когато се стремим да бъдем в оптимална физическа форма. В първоначалния стадий на образуването му забелязваме появата на неравности по кожата, а при някои жени те се задълбочават и кожата става с много повърхностни вдлъбвания, създаващи ефект на дупки в зоната на задните части и задната част на бедрата. За съжаление, тази така наречена „портокалова кожа“ е проблем , с който почти всяка жена се сблъсква и търси решение.

Решението на естетичната медицина е инжекционна терапия за борба с целулита, която представлява вид мезотерапия със съдържание на богат комплекс от вещества – хиалуронова киселина, антиоксиданти, Л-карнитин, флавоноиди, биоревитализиращ разтвор, сапонини, кафеин и микроелементи. Формулата на продукта е разработена така, че да изглажда създалите се неравности в зоната на задните части и задната част на бедрата и да намали създалия се неприятен ефект.

Пациентите трябва да знаят, че тази процедура изисква да се извършва веднъж седмично за период от 4-6 седмици, но въпреки това, винаги предупреждавам, че очакванията им не трябва да бъдат завишени. Процедурата е изключително ефективна, защото помагаме външно на тялото да се справи с този проблем, инжектирайки специален комплекс за разграждане на проблемните депа, но от практиката си съм установила, че без хранителен режим и спорт, този упорит проблем ще се възвърне.

Дисциплината и комплексните усилия са неразделна част от всяка една манипулация, която се извършва при дерматолог, не забравяйте това!

 

За повече информация и лична консултация с д-р Петрана Каляшева, можете да си запишете час на GSM: +359 886 888 668, +359 885 880 990 www.drkaliasheva.com

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.