КАТО ВТОРА КОЖА

От A-DERMA са загрижени за нашата кожа и ни предлагат истински щит срещу всички агресори на външната среда.

Разбираме, че DERMALIBOUR+ BARRIER ИЗОЛИРАЩ КРЕМ подсилва естествената кожна бариера и допринася за дълготрайна й защита. Оказва се, че често подложена на агресивни фактори като вятър, студ, вода, търкания с метал и текстил, тя се нуждае от допълнителна помощ, за да изглежда гладка и да бъде мека на допир.

Новото предложение от A-DERMA е подходящо за всяка възраст и може да се използва, както за домашна употреба, така и за професионална.

Благодарение на ефекта „втора кожа“, DERMALIBOUR+ BARRIER ИЗОЛИРАЩ КРЕМ защитава кожата и спомага възстановяването на епидермиса.

Формулата му дава гаранция за успех още от първото нанасяне – мобилизирани са мощни съставки като пчелен восък, триглецириди и растителен глицерин. В добавка имаме и екстракт от кълнове от овес RHEALBA®, които успокояват, а комбинацията от мед и цинк защитава от допълнителни усложнения кожата ни.

Нанасяме го два пъти дневно на зоните, нуждаещи се от защита, преди излагане на външен агресивен фактор или преди плуване. За лице, ръце, тяло и подходящ дори за най-нежните части от него.

Харесваме, че е без аромат и разработен така, че да минимизира всеки риск от алергична реакция. Формулата му е водоустойчива и адаптирана за атопична кожа.

Доза оптимизъм и усещане за успокоена кожа, с възвърнат комфорт и еластичност. Толкова много само в една опаковка!

 

Можете да откриете в аптечната мрежа. Повече за A-DERMA на www.aderma.bg

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.