КОГА ДА ЗАПОЧНЕМ С ANTI-AGEING ПРОДУКТИТЕ?

В света на козметиката свещените думи, повтаряни като мантра са “anti-ageing”. И няма как да не се запитаме искаме ли действително да спрем да старeем или искаме да стареем красиво?

И тук Biologique Recherche ни дава жокер: да отложим стареенето на кожата, да предотвратим нейното преждевременно стареене и да бъдем със здрава и сияйна кожа. Звучи ни разумна сделка с младостта, а нейния посланик ни обяснява повече за това.

От Biologique Recherche и този път ни убеждават, разнищвайки процеса на стареене и давайки приемливо решение.  Без да дигаме червения картон на възрастта, те ни карат да погледнем на порасналите цифри с любов.

Правилната грижа отново е на фокус. Основните явления в кожата свързани с признаците на стареене, започват още от 20 годишна възраст. Базовата грижа е закон, а хидратацията точка в него.

Докато качеството на кожата частично се определя от нашия генетичен код, кожното стареене настъпва все по-преждевременно и се задълбочава с годините от хормонални дефицити, възникващи по време на менопаузата, прекалено излагане на слънце и всякаква поява на оксидативен стрес, причинен от вредния ефект на излишните свободни радикали.

В резултат на това, производството на естрогени страда и води до намаляване на колагеновите и еластиновите влакна. А това, което ние виждаме в огледалото започва да е отпусната кожа, казала сбогом на своята гъвкавост.

И колкото и да отричаме, младостта ни напомня, че си отива намалявайки способността да се справяме със свободните радикали, а когато те се натрупат до излишни количества в тялото, нашите ДНК е на прицел. В този неравна борба тъканите започват да стареят, причинявайки разпадане на колаген и да – подчертани бръчки.

Като добавим, че и без това по-тънката кожа на лицето ни е изложена и на UV лъчи и всички външни агресии, включително целия спектър на слънчевата светлина вече знаем, че сами няма да се справим.

Тук на помощ идват специалистите – още преди двадесет години основателят на Biologique Recherche Иван Алуш създава серума Le Grand Millesime.

Днес синът на основателя, д-р Филлип Алуш и неговият екип са ревизирали този концентрат от светлина и ефективност, за да повишат защитните му ползи.

Превърнат в истински концентрат от ползи Le Grand Sérum, заслужено печели названието –  серум на нестареещата кожа.

И ако до този момент не сме били убедени, то с 27 активни съставки, Biologique Recherche ни дава повече от аргумент. Природата и науката обединени в едно съчетават масла, витамини и хиалуронова киселина в точното съотношение, за да остане нашата кожа повече от доволна.

Le Grand Sérum се оказва всеобхватен и с глобално действие. Отлага стареенето на кожата и добавя щит срещу външните агресори.

Действащ като истински бустер, той действа концентрирано, а ефектът му се усилва с всяко следващо приложение. Препоръчва се за всички състояния на кожата и спомага за укрепването на естествената й защитна система. Кожата ни е тонизирана и блестяща, точно каквото е и нашето настроение след употребата му.

Можем да използваме серумът многократно като месечна грижа. Само няколко капки от Le Grand Sérum върху чиста кожа по цялото лице, шия и деколте с леки масажни движения нагоре, са достатъчни. Използвайте сутрин и/или вечер. Богатия му състав, позволява самостоятелна употреба, особено лятото, но може да се прилага и след препоръчания крем, когато се използва върху зрели кожи.

Повече информация за продуктите на Biologique Recherche можете да откриете на www.biologiquerecherche.bg

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.