SOS ЗА ШИЯТА И ДЕКОЛТЕТО! КАКВО ДА ПРАВИМ ЗА ДА ПОДДЪРЖАМЕ И ТЯХ?

SOS за шията и деколтето от Biologique Recherche

Оказва се, че една от най-често срещаните грешки в антиейдж борбата с времето е пренебрегването на грижата за шията и деколтето ни. Фините линии там, обаче ни напомнят за себе си още след 25 и грижата за тази зона се оказва не по-малко важна от тази за кожата на лицето. Специалистите в един глас призовават – продуктите за грижа да се използват, както върху лицето, така и върху шията и деколтето!

Няколко фактора могат да усложнят проблема с тези зони. Дългото взиране в компютъра и телефона е причина за така наречения „технологичен врат“ или поява на фини линии и бръчки по шията. И  това далеч не е всичко. Сънят може да разкрасява, но когато спим на една страна кожата се притиска в положение, което създава неприятните бръчки между гърдите ни. А като добавим и излагането на слънце, което винаги е фактор, допълнително утежняващ бръчките ни, защото разгражда колагена в кожата ни, карайки я да старее с по-бърза скорост, вече сме убедени, че имаме нужда от помощ.

От Biologique Recherche вадят тежката артилерия от продукти и безапелационно обобщават всичко, което е необходимо да знаем по въпроса –  „Лицето започва от деколтето!”.

Вярваме, че сме в сигурни ръце, защото от Biologique Recherche, винаги обработват тези зони по време на техните процедури. Независимо колко дълбоки са линиите и бръчките и как сме ги получили, единодушно искаме да ги заличим от картата на нашето тяло. Ето как:

Като първа стъпка от Biologique Recherche съветват, винаги да използваме почистващо мляко според състоянието на кожата и Lotion P50 така, както правим и с лицето си. След това пристъпваме и към продуктите за тонизиране.

Masque Creme Biofixine е една от любимите ни за тонизиране на кожата. Наситена с антиоксиданти, тя намалява бръчките и предотвратява видимите признаци на стареене. Използваме тази маска поне 3-4 пъти седмично, за най-добри резултати.

VG Tensil стяга поддържащите тъкани и стимулира регенерацията. Пептидите и аминокиселините в този продукт тонизират и предотвратяват бъдещата загуба на тонус в кожата ни. Използваме първо този серум, следван от другите ни серуми, за най-добри резултати.

Serum 3R е като Botox в бутилка. 3R заради „renewing, regenerating & repairing” – обновяване, регенериране, възстановяване. Този продукт фино ексфолира епидермиса и възстановява ДНК, за да засили твърдостта на кожата ни. Наред с всички свойства против стареене, Serum 3R хидратира, бори се със свободните радикали и съдържа противовъзпалителни средства.

Serum Matriciel е задължителен за всеки, при който липсва тонус на кожата на тялото. Този продукт подобрява еластичността и твърдостта на кожата. Обичаме го, защото ни помага да се справим с фините линии в центъра на деколтето. Serum Matriciel действа в трите слоя на кожата и заличава всички несъвършенства по тялото ни.

Creme Metamorphique преструктурира клетките на кожата, като и придава повдигнат вид. Богат на активни съставки, този продукт предефинира контура на кожата ни. След като нанесем серумите ни, поставяме и този крем с възходящи движения.

Накрая оставаме резултатите да говорят вместо нас. В едно сме сигурни – с помощта на Biologique Recherche, кожата не е тази, която ще издаде възрастта ни.

 Повече информация за продуктите на Biologique Recherche можете да откриете на www.biologiquerecherche.bg

2 коментара
  1. Здравейте,
    Радваме се, че сме Ви били полезни! Пълният списък с центрове за красота и СПА центрове, партньори на Biologique Recherche в България, можете да видите на http://www.biologiquerecherche.bg

    Поздрави,
    Екипът на smartbeauty.bg

  2. Благодаря за интересната информация за грижата за шията и деколтето. Желая да ме ориентирате къде мога да закупя продуктите.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.