КАК ПОМАГА ЦИТОМИКС НА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА?

цитомикс от guna

В сезона на простудните заболявания и грипа единственото по-силно желание от това да сме на някое топло място далеч от зимния студ е това да оцелеем сред морето от бактерии. Искаме това за цялото ни семейство и правим бърз рисърч как да го постигнем освен с правилното хранене и спорта, който съвестно практикуваме.

Оказва се, че защитата в човешкия организъм се изпълнява главно от белите кръвни телца, които биват активирани от едни малки молекули, наречени цитокини. Те играели главна роля както при вродения имунитет, така и при придобития такъв. Без тях организмът не можел да се бори срещу възпаления и инфекции, както и не можело да настъпи пълното „узряване“ на белите кръвни телца, отговорни за специализирания имунитет.

Започваме да търсим продукт, който да помогне на организма ни да пребори атаките срещу него през зимата и разбираме, че имуностимулантите са лекарства, чиято крайна цел е да стимулират имунитета. До тук добре, но как да изберем сред морето от такива на пазара, най-подходящия за нас? Повечето от тях са от растителен произход, химични съединения, части от обвивките на бактерии, видовете са много и ни объркват.

Цитомикс за по-здрава имунна система

Вниманието ни привлича, имуностимулант с името Цитомикс (Citomix) на италианската фирма GUNA, който се отличава от всички останали – в състава на продукта са използвани цитокини във физиологична ниска доза (концентрация на цитокините, каквато е в човешкия организъм). Тази ниска физиологична доза позволява лечение без появата на нежелани реакции, което също ни впечатлява. Това пък от своя страна дава зелена светлина за безпроблемното използване на Цитомикс дълго време като профилактично лечение.

Чудесно е, че Цитомикс може да се използва както за предпазване от инфекции, така и за засилване на имунната защита при простуда и грип и в комплексното лечение на остри възпалителни състояния от инфекциозен произход. Можем да сме спокойни, когато го даваме, както на родителите си така и на невръстното си дете, защото продукта е подходящ за всяка възраст. Освен това той е хомеопатичен лекарствен продукт.

Как може да се приема Цитомикс от Guna

Препоръчва се да се приема 15 минути преди хранене, като гранулите се разтварят под езика, а вкуса им е сладък и ненатрапчив. Няма и нежелани ефекти върху бременността и кърменето в случай, че това е актуално за нас в този момент.

Доволни сме, че този сезон имаме помощник в неравната борба с вирусите и сме сигурни в едно – ще взимаме Цитомикс до края на март, защото искаме да планираме ваканции и вечери с приятели, а не посещения в болничния кабинет.

Често задавани въпроси

Цитомикс е предназначен за повишаване на имунната защита на организма ни. Подходящ за предпазване от развитие на вирусни и бактериални инфекции, той ни осигурява нужната доза спокойствие и защита. Това е продукт на италианската компания GUNA S.p.a., Италия и подпомага комплексното лечение на остри възпалителни състояния от инфекциозен произход, благодарение на малките молекули в състава си – цитокини, които директно стимулират имунните клетки и дават възможност за една уникална имунопрофилактика и имунотерапия.

Препоръчително е Цитомикс да се приема 15 минути преди хранене. Удобната за използване опаковка на продукта позволява лесно да обърнете тубата с капачката надолу и завъртете, докато изпаднат гранули в капачката. След това само с едно движение отвъртете капачката и без да докосвате гранулите с ръце, ги изсипете в устата си. Докато те се разтворят под езика, не приемаме друга храна или течност. Вкусът им е приятен, леко сладникав и деликатно доловим.

Цитомикс може да се приема от деца на всякаква възраст, дори и от такива под 2 годишна възраст. В зависимост от възрастта на детето се определя и количеството и честотата на прием на продукта.

Цитомикс може да се приема целогодишно и без прекъсване в профилактични дози. Той е чудесно допълнение към съвременния и здравословен начин на живот. Не забравяйте, че както правилното хранене и практикуване на различни спортни активности, така и приема на имуностимулиращ продукт трябва да се превърне в наша здравословна рутина за да е защитен организмът ни винаги от простудни и грипни заболявания.

Повече за Цитомикс, както и в кои аптеки да откриете продукта, можете да прочетете на: https://bg.gunainternational.com/citomix/