МИСИЯ ЖИВОТ

Когато дойде онзи момент в живота ни, в който е време да дадем живот, започваме да проучваме къде това може да се случи, така че да минем през онези 9 месеца запазвайки позитивния спомен за тях. На първо място искаме да се чувстваме сигурни и защитени и да сме обградени от опитни специалисти. Знаем, че това е възможно само при наличието на съвременна апаратура и техника, внимателни и усмихнати доктори и акушерки и комфортна среда. Отсъствието на болнична атмосфера е желан лукс и огромно предимство. Може би искаме твърде много, но проучваме и откриваме, че в България има такова място и то функционира успешно вече 20 години, следвайки световни стандарти.

Болница „Свети Лазар“ е първата частна АГ болница в България и вече 20 години успешно развива добрите медицински практики в сферата на майчино и детско здраве.

Следвайки естествения ритъм на жизнения цикъл болницата предлага пакетни услуги за hi-tec проследяване на бременност от опитни специалисти в областта на акушерството, естетичната гинекология и образната диагностика.  Освен това тук с изненада откриваме първия изцяло акушерски кабинет в България „Ла Вита Нова“, където опитни акушерки, чрез индивидуален подход в наблюдението на нормално протичаща бременност, осигуряват на бъдещите майки сигурност, комфорт и възможност за напълно естествено раждане в приятна и спокойна атмосфера, доближаваща се до тази на дома, предлагайки алтернативни методи на медикаментозно обезболяване, като раждане във вода например.

Освен това болница „Свети Лазар“ разполага със собствен модерен оборудван сектор за асистирана репродукция, който бележи значителни проценти на успеваемост, като за изминалите две години той достига 54%. Тук не само се създава живот, но и се предава безценен опит. Разбираме, че под опитното ръководство на завеждащия сектор АРТ /асистирани репродуктивни техники/ д-р Валентин Лачев са се обучили мнозина ембриолози, които в момента заемат ръководни позиции в някои от големите клиники по репродуктивно здраве в страната.

Изключително сме впечатлени и от възможността да съхраним стволови клетки от кръв и тъкан от пъпна връв. Вече 15 години на територията на СБАЛ „Свети Лазар“ се намира и успешно функционира първата частна тъканна банка в България. Пробите се обработват и съхраняват почти моментално след извличането им, което гарантира максимален обем стволови клетки и стойности на виталитет близо 99.9%. Водещите преимущества на тъканната банката са дългогодишен опит и изграден екип от професионалисти, бързина, финансова независимост, сигурност и достъпност 24/7.

В болница „Свети Лазар“ откриваме и интензивен неонатологичен сектор и частна практика на педиатрите, които осигурят спокойствието, че децата ни са в сигурни ръце, когато се касае за преждевременно раждане, детска консултация, имунизации,  насоки за кърмене и захранване.

Убедени сме, че всеки който прекрачи прага на АГ болница „Свети Лазар“ ще усети комфорта и предразполагащата атмосфера, професионализъм, както и индивидуалния подход. Оставаме притесненията на прага, защото вече сме в сигурни ръце. С помощта на специалистите там, ни остава само пълноценно да се насладим на пътя към това да станем родители.

Можете да получите повече информация на: www.st.lazar-hospital.com