SAFETY FIRST

Дерматологични лаборатории Avene ни съветват: в епидемична ситуация спазвайте висока лична хигиена.

Доверявайки се на дългогодишния им опит, не се колебаем да се вслушаме в препоръките им. Предлагат ни XERACALM A.D почистващо олио и сапун, с които нежно да почистваме кожата си без да я изсушаваме, нещо от което се нуждаем повече от всякога. Комплексът Cer-Omega, липиди, допринасят за епидермалното възстановяване, подхранват и укрепват защитния филм на кожата ни и така проблемът суха кожа е решен.

Като добавка Avene ни напомнят, че кожата ни е една от първите бариери за агресивните фактори на средата. Сухата и атопична кожа има нарушена бариерна функция и е значително по-уязвима на външните влияния. На помощ идва подхранващата формула на XERACALM A.D. Релипидиращ балсам и крем. Тежката артилерия за дълбоко подхранване и защита е извадена – продуктите съдържат уникална високотехнологична съставка- I-modulia® и намаляват усещането ни за сърбеж, причинено от сухотата на кожата ни. Освен това успокоява зачервяванията и раздразненията ни, дължащи се на свръхчувствителност.

Благодарение на системата СТЕРИЛНА КОЗМЕТИКА,  XERACALM A.D. Релипидиращ балсам и крем запазват формулата си стерилна и непокътната с 0% консерванти и 0% аромат, за възстановен баланс и максимален комфорт.

Грижа подходяща за цялото семейство, от първия ден на бебето, която ни осигурява мигновен комфорт и защита.

Можете да откриете в аптечната мрежа.

Повече за продуктите на Avene четете тук:

 https://www.eau-thermale-avene.bg/tyalo/specifichni-grizhi/xeracalm-ad-za-tyalo