КОИ СА НАЙ-ЗАСТРАШЕНИТЕ ОТ ВИРУСИ ВЪЗРАСТОВИ ГРУПИ?

Този месец специалистите от ЦИТОМИКС ни отговарят на въпроса, кои са най-застрашените възрастови групи при епидемични ситуации и вирусни заплахи.

Оказва се, че приемът на имуностимуланти е препоръчителен за всяка възрастова група, независимо от социалната активност и начин на живот. Разбира се, най- застрашени са децата в най-ранна възраст, при които имунитетът още е незрял и възрастните хора, при които имунитетът е отслабен заради често наличие на съпътстващи заболявания.

Без значение на колко години сме, медиците са единодушни в едно – препоръчително е да поддържаме имунитета си в добра форма, чрез редовен и профилактичен прием на имуностимуланти. Така рискът от инфекции е значително намален, а организмът ни е подготвен да реагира с пълни сили за атаката от вируси.

Ако подпомогнем неговите съпротивителни сили с балансирано и здравословно меню, ограничен прием на алкохол и пълен отказ от тютюнопушенето, шанса да се радваме на добро здраве, нараства многократно!

Знаем, че да бъдем разумни за най-ценното ни – здравето, е повече от важно. Решаваме да  защитим семейството и себе си със средствата, които ни предлага съвременната медицина. Залагаме на ЦИТОМИКС, защото е натурален, чист и безвреден имуностимулант, който не само се грижи да засили имунитета ни, но и ни предпазва по естествен път от вирусните заболявания през цялата година.

Можете да откриете ЦИТОМИКС в аптечната мрежа.