МЕЗОКОНЦИТЕ – новия тренд в подмладяването

Когато разбираме, че има минимално травматичен метод за повдигане и стягане на контура на лицето и тялото наостряме уши. Ефект сравним с този на хирургическо вмешателство, но без нужда да прекъснем нормалния си ритъм на живот и да имаме рехабилитационен период, звучи повече от обещаващо. И точно когато си мислим, че златната рибка изпълнява желания и в реалния живот, разбираме, че всъщност се е появил нов метод с който да върнем времето назад – мезоконците.

Оказва се, че марките и видовете са вече много и в избора на правилните, трябва да се доверим на нашия дерматолог, които да определи вида и степента на проблема ни, зоната на третиране /лицето, шията, корема, бедрата, гърдите, ръцете, дупето/ и предишните ни манипулации, въпреки че филърите или ботоксът, ако вече имаме такива, не са пречка да бъдат поставени.

Впечатлява ни, че с мезоконците третираните зони видимо се стягат, имат подобрена еластичност и тургур, трансформирани са, но без да изменят драстично първоначалната структура.

Краен антиейдж и ревитализиращ резултат, това е което резорбируемите мезоконци обещават, а ние със спотаен дъх и невярващ поглед искаме да  знаем болезнена ли е процедурата по поставянето им. След детайлно проучване разбираме, че мезоконците са много тънки, практически невидими и са предназначени за имплантация в меките тъкани. Като последно достижение на естетичната медицина са изработени от специален материал, гарантиращ висока поносимост и липса на алергична реакция. Въвеждат се подкожно чрез специални тънки игли, без да остават синини и да причиняват белег от убождане. Разбира се чувството за болка е субективното усещане, но специалистите ни разясняват, че няма за какво да се тревожим и сравняват манипулацията с мезотерапия.

Конците са надеждни, безопасни, с моментaлни антиейдж резултати. Помагат в практически всяка възраст да се подобри и намали процеса на отпускане на кожата и деформиране на така наречения „триъгълник на красотата“. Добрият дерматолог може да направи комбинация от различни по дължина, структура и дебелина конци, с различни игли или канюли за въвеждане. Крайния резултат е естествено лифтиране, натурално излъчване и забележително преструктуриране на лицето. Допълнително благотворно влияние оказва подобряването на микроциркулацията на кръвта и общото освежаване на кожата.

Терапията е безопасна, без нежелани странични ефекти, хидратира и стимулира образуването на колаген и еластин в третираните зони. Минималният ефект от процедурата трае близо година, но както при всяка такава манипулация това е строго индивидуално. Бърза за извършване процедура с минимален травматичен ефект и възстановителин перод, мезоконците са новия хоризонт в естетичната дерматология. Важно е да знаем, обаче че за добър резултат най-важното условие е да бъдат поставени професионално и съветваме да сте SMART и да се обръщате само към опитни специалисти, преминали обучение за работа с мезоконци.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.