Има три по-упорити и досадни неща от целулита и увисналата кожа и те са свързани с големите семейни събирания, ревящия наследник и мъжа ви по време на световно първенство по футбол.

Когато говорим за това, което не харесваме в тялото и лицето ни обаче, нещата са в собствените ни ръце. Добрата новина е, че технологиите са на наша страна и можем да отдъхнем облекчено, защото решение вече има и неговото име е Accent Prime™.

Accent Prime™ е нова високо технологична платформа на Alma lasers – глобален лидер в областта на лазерните технологии с естетична насоченост, която разгражда упоритите мастни натрупвания в различни зони на лицето и тялото, стяга кожата и видимо редуцира целулита.

Разбираме, че иновативната ултразвукова технология не само оформя контура на тялото, но и премахва двойната брадичка и лифтира лицето. Резултатите са бързи и видими само след 3-4 процедури, които се правят обикновено през 2 седмици.

Не за вярване, но гладка и стегната кожа е все по-реална перспектива за нас. Желания контур на лицето и тялото е постижим, а това което се изисква от нас са само няколко посещения в естетичния център.

Идеята да върнем времето назад, без хирургична намеса е повече от желана, а това да го направим безболезнено и за кратък период, беше мечта, но Accent Prime™ ни я обещава. Сега чрез уникалната комбинирана платформа на основата на патентована, насочена ултразвукова и специфична радиочестотна (RF) технология, се постига онзи бърз и дълготраен резултат за лице и тяло, който винаги сме искали.

Процедурите с Accent Prime™ можете да правите по всяко време на годината, а поддръжката за да задържим резултата по-дълго е задължителна. Препоръчваме ви преглед и диагностика при специалист преди да започнете процедури, за да се направи план на действие съответстващ със индивидуалните ви нужди.

След това доскорошните проблеми свързани с лицето и тялото, просто няма да ги има, а това, което ще остане е само новото ви самочувствие, което да разходите с високо вдигната глава.

 

Ето и основните точки на действие на Accent Prime™:

Оформяне на лице и тяло

Accent Prime™ ефективно премахва упоритите мастни натрупвания, редуцира целулита, стяга кожата и видимо подобрява формата и контура на лицето и тялото.

Комбинацията от специфични ултразвукови вълни селективно разбива мастните депа. Прилагането на радиочестотна (RF) енергия стяга и подобрява структурата и вида на кожата, ускорява метаболизма и стимулира образуването на нов колаген.

Стягане на кожата

С течение на времето кожата губи своята еластичност, появяват се първите признаци на стареене като бръчки, фини линии, неравномерен тен и отпусната кожа.

Accent Prime™ прилага висока радиочестотна (RF) енергия за стягане на кожата, постигане на младежки и сияен вид.

Целулит

Натрупването на мастна тъкан под кожата избутва прилежащата съединителна тъкан, създавайки неравна кожна повърхност и характерния за целулита външен вид.

Alma Accent използва комбинация от радиочестотна (RF) енергия и механичен масаж, за да засили метаболизма на мастната тъкан и да редуцира обема на мастните клетки, стимулирайки лимфния дренаж и постигайки видимо заглаждане на текстурата на кожата.

Заличаване на стрии и белези, ресърфейсинг и подмладяване

С възрастта тена и текстурата на кожата ни се променят. Accent Prime™ прилага Мicroplasma RF технология, за да подобри цялостния тонус и текстура на кожата, състоянието на стриите, заличава повърхностните пигментации, като същевременно забавя процеса на стареене. Accent Prime™ е отлично решение за премахване на белези от различен произход. С процедурите се постига обновяване на уплътнената тъкан на белега със здрав, нов колаген, подобряване на вида му или пълното му елиминиране.