Има три по-упорити и досадни неща от целулита и увисналата кожа и те са свързани с големите семейни събирания, ревящия наследник и мъжа ви по време на световно първенство по футбол.

Когато говорим за това, което не харесваме в тялото и лицето ни обаче, нещата са в собствените ни ръце. Добрата новина е, че технологиите са на наша страна и можем да отдъхнем облекчено, защото решение вече има и неговото име е Accent Prime™.

Accent Prime™ е нова високо технологична платформа на Alma lasers – глобален лидер в областта на лазерните технологии с естетична насоченост, която разгражда упоритите мастни натрупвания в различни зони на лицето и тялото, стяга кожата и видимо редуцира целулита.

Разбираме, че иновативната ултразвукова технология не само оформя контура на тялото, но и премахва двойната брадичка и лифтира лицето. Резултатите са бързи и видими само след 3-4 процедури, които се правят обикновено през 2 седмици.

Не за вярване, но гладка и стегната кожа е все по-реална перспектива за нас. Желания контур на лицето и тялото е постижим, а това което се изисква от нас са само няколко посещения в естетичния център.

Идеята да върнем времето назад, без хирургична намеса е повече от желана, а това да го направим безболезнено и за кратък период, беше мечта, но Accent Prime™ ни я обещава. Сега чрез уникалната комбинирана платформа на основата на патентована, насочена ултразвукова и специфична радиочестотна (RF) технология, се постига онзи бърз и дълготраен резултат за лице и тяло, който винаги сме искали.

Процедурите с Accent Prime™ можете да правите по всяко време на годината, а поддръжката за да задържим резултата по-дълго е задължителна. Препоръчваме ви преглед и диагностика при специалист преди да започнете процедури, за да се направи план на действие съответстващ със индивидуалните ви нужди.

След това доскорошните проблеми свързани с лицето и тялото, просто няма да ги има, а това, което ще остане е само новото ви самочувствие, което да разходите с високо вдигната глава.

 

Ето и основните точки на действие на Accent Prime™:

Оформяне на лице и тяло

Accent Prime™ ефективно премахва упоритите мастни натрупвания, редуцира целулита, стяга кожата и видимо подобрява формата и контура на лицето и тялото.

Комбинацията от специфични ултразвукови вълни селективно разбива мастните депа. Прилагането на радиочестотна (RF) енергия стяга и подобрява структурата и вида на кожата, ускорява метаболизма и стимулира образуването на нов колаген.

Стягане на кожата

С течение на времето кожата губи своята еластичност, появяват се първите признаци на стареене като бръчки, фини линии, неравномерен тен и отпусната кожа.

Accent Prime™ прилага висока радиочестотна (RF) енергия за стягане на кожата, постигане на младежки и сияен вид.

Целулит

Натрупването на мастна тъкан под кожата избутва прилежащата съединителна тъкан, създавайки неравна кожна повърхност и характерния за целулита външен вид.

Alma Accent използва комбинация от радиочестотна (RF) енергия и механичен масаж, за да засили метаболизма на мастната тъкан и да редуцира обема на мастните клетки, стимулирайки лимфния дренаж и постигайки видимо заглаждане на текстурата на кожата.

Заличаване на стрии и белези, ресърфейсинг и подмладяване

С възрастта тена и текстурата на кожата ни се променят. Accent Prime™ прилага Мicroplasma RF технология, за да подобри цялостния тонус и текстура на кожата, състоянието на стриите, заличава повърхностните пигментации, като същевременно забавя процеса на стареене. Accent Prime™ е отлично решение за премахване на белези от различен произход. С процедурите се постига обновяване на уплътнената тъкан на белега със здрав, нов колаген, подобряване на вида му или пълното му елиминиране.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.