ТОВА, КОЕТО Е ВАЖНО ЗА ТЕБ

Преди да посетим Medical Dent за първи път, се питаме кое е най-важното за нас, когато избираме дентална клиника. Безспорно това е професионализмът, опитът и съвременна апаратура. Но това не е всичко. Важно ни е да имаме доверие и да чувстваме готовността да ни бъде помогнато, съпричастността и личното отношение са бонус, а усещането за сигурност и уют в кабинета вече ни звучи като утопия. Всичко това би улеснило посещението ни в стоматологичния кабинет и отпуснало свития ни на топка стомах, отивайки на зъболекар.

Когато разбираме, че има стоматологична клиника, която отговаря на всичките ни изисквания, не вярвахме. Оказва се, че тя е в София, името и е Medical Dent и е клиника от ново поколение.

В портфолиото им откриваме широк набор от стоматологични услуги като имплантология, естетична стоматология, Smile Design, ортодонтия, еднодонтия, пародонтология. Те предлагат и спешна стоматология: лечение на пулпит, вадене на нерв, лечение на кариес, поставяне на зъбни коронки, лечение на проблеми с венците и орална хирургия. Но водещите им звена са центърът по имплантология и естетична стоматология.

Харесва ни, че в Medical Dent не вярват в специалистите по всичко. За тях всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. Имат тясно специализирани такива за всяка една услуга, което ни гарантира удобството да получим консултация за всеки конкретен проблем и ни спестява много време. Екипът им ни впечатлява с квалификациите си, световен опит и практика, както и с многобройните си спечелени отличия.

Индивидуалният подход е правило в Medical Dent. С всеки пациент се провежда детайлен първоначален преглед и се изготвя план за лечение. Прави се предварителен проект, който дава възможност лечението да се извърши с висока прецизност. При нужда от лечение с импланти, се изготвя хирургичен водач, което позволява точно поставяне на имплантите и по-бързото им натоварване. А за перфектна усмивка, специалистите там ни предлагат най-доброто в световен мащаб – Smile Design.

За да ни гарантират висок стандарт на лечение, Medical Dent разполагат с най-съвременните технологии в областта на стоматологията. С помощта на клиничната система Cerec, може да ни направят порцеланова коронка в рамките само на едно посещение.

И всичко не свършва до тук. В Medical Dent имат стандарти за извършване на всички лечебни манипулации, които гарантират високо ниво на сигурност и качество на лечение. Това им дава възможност да предложат 10 години безусловна гаранция за всичко, което са ни направили и 50 години гаранция за имплантите.

Знаем, колко е важна хигиената и се интересуваме живо от сигурността, но в Medical Dent са безкомпромисни в качеството на стерилизация на инструментите.

Впечатлени сме от грижата отвъд стоматологията, която Medical Dent предлагат. Те са помислили за всичко, дори са разработили специализирани обучения за деца и възрастни в начините за поддържане на правилна дентална хигиена. Имат практика да работят и с центрове за отказ от тютюнопушене, а за страха от стоматологично лечение предлагат за малките и големите пациенти лечение под пълна упойка.

Когато ни запазват най-удобния за нас час и ни напомнят със съобщение по телефона за да не го пропуснем, а от рецепция ни казват, че ще се погрижат за паркирания ни автомобил по време на лечението в кабинета, вече сме сигурни – това е обслужване от най-високо ниво и безапелационно знаем, че сме направили правилния избор!

А за това, че правят нещата красиво и със страст сме сигурни, защото да си водеща стоматологична клиника със стотици доволни клиентине в България и по света, едва ли е случайно.

Повече за услугите, които предлагат Medical Dent можете да откриете на www.medicaldent.bg

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.