MEDICAL DENT И УСМИВКАТА, ЗА КОЯТО МЕЧТАЕШ!

Новият рекламен видео клип на дентална клиника MEDICAL DENT, представя реален пациент и случай, демонстрирайки невероятните резултати от най-модерната и съвременна технология за напълно естествена и красива усмивка SMILE DESIGN.

Ралица Радева е от пациентите с опит. Преди 10 години поставя фасети, които с времето се разместват и променят цвета си. Паралелно с това се появява и проблем свързан с оголване на шийките на зъбите. С комплексното решаване на проблема се заемат д-р Бранимир Кирилов и д-р Софиен Риахи. А резултатът е повече от впечатляващ!

S.B.: Как решихте да подмените старите си фасети и защо?

P.P.: Като човек, който работи в медийния и рекламен бизнес повече от 13 години, общуването с хора е голяма част от моята професия.
Винаги съм държала на красивата усмивка. Тя е важна част от общото излъчване и това как те възприемат околните, и в този смисъл е част и от моята работата. Наблюденията ми са, че хората се чувстват по-спокойни и се предразполагат много по-бързо, когато общуват с приятелски и усмихнат човек.
Преди 10 години реших да сложа фасети. След няколко години фасетите се разместиха и промениха цвета си. Появи се и друг проблем, който много ме притесни, свързан с венечната рамка. Имаше едно неприятно оголване на шийките на зъбите, което беше неестетично.
Имаше няколко неща, които исках да променя в усмивката си и това ме накара да проуча пазара за да намеря най-доброто място, което можеше да реши проблема ми. Избрах да се обърна за помощ към Medical Dent. Едно от най-добрите решения, които съм взимала.

S.B.: Какво е впечатлението ви от екипа на Medical Dent?

P.P.: Още в началото, когато посетих Medical Dent, ми хареса, че чувството за притеснение, което обикновено ни обхваща влизайки в дентална клиника, го няма. Посрещат ви приятелски, усмихнати хора и цялата атмосфера е много предразполагаща.

Първата ми среща беше с д-р Кирилов, който е орален хирург и имплантолог. Той се зае с първата стъпка за решаване на моя проблем – подготовката за процеса на възстановяване на венците. Впечатлена съм от бързата му, но изкючително прецизна работа. Той не ви оставя да мислите и за миг, че нещо може да не се случи както трябва. През цялото време сте изключително уверени, че сте в най-сигурните ръце.

След възстановяването на венците, 4 месеца по-късно, втората ми среща беше с д-р Софиен Риахи, естетичен стоматолог, който е специализиран в най-съвременния метод за получаване на красива усмивка – Smile Design. Процесът е много дигитален, изключително модерен и не оставя място за грешки. Зъбите се сканират и се прави проект, който се обсъжда с лекаря и всичко, което имате като очаквания, може да бъде направено, коригирано, обсъдено преди зъбите да са готови за поставяне. Д-р Софиен Риахи е освен безспорен професионалист и човек, който успява да ви предразположи с много естествено отношение и чувство за хумор.

S.B.: Как намирате крайния резултат?

Р.Р.: Резултатът е зашеметяващ! Изключително критична съм и дълго се взирах в огледалото, след поставянето на фасетите, за да видя дали има нещо, което не ми харесва или не одобрявам – но не открих такова. Зъбите са перфектни! Очарован съм от резултата, той надмина очакванията ми.
Новите ми фасети са изключително красиви и са като истински зъби – имат релефа, който е необходим в долната част, прозрачността и нужната дължина на всеки зъб за да имаме естествена усмивка.
Мислех, че ще е необходима адаптация и ще трябва да свикна с нещо ново или някакво ново чувство – това не беше така – не чувствам никаква промяна. Единственото, което виждам в огледалото, е по-красива усмивка. Изразът на лицето ми е по-експресивен и като цяло съм по-емоционален и изразителен човек. Когато се усмихвах широко, тези проблеми, които имах, бяха видими.
Сега мога да се усмихвам широко, спокойно и уверено, което е изключително важно.

Благодаря, Medical Dent!

Повече информация за дентална клиника MEDICAL DENT, можете да откриете на: www.medicaldent.bg

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.