Дентална и естетична медицина под един покрив

Когато се появяват нови места, в които можем да се погрижим за красивата си усмивка и за мимическите бръчки едновременно, наостряме уши. Разбираме, че от март тази година Пловдив може да се похвали с изключително модерна клиника, чиято концепция е насочена към цялостното преобразяване на усмивката. Името ни звучи познато и това не е случайно.  Първата дентална клиника Doctor Vandev е създадена преди  повече от 25 години от д-р Георги Вандев и неговата съпруга д-р Светлана Вандева и е тясно специализирана в областта на оралната хирургия, мукогингивалната естетична хирургия и имплантология и не на последно място естетичната дентална медицина

доктор Вандев дентална клиника

Doctor Vandev Dental & Esthetic Clinic е втората от клиники Doctor Vandev, където семейната традиция се предава и до днес. Д-р Иван Вандев – хирург-имплантолог, заедно с неговата съпруга Йорданка Вандева – магистър фармацевт и експерт по лекарствена терапия, развиват клиника от ново поколение, която съчетава денталната и естетична медицина в синхрон със световните тенденции. Д-р Иван Вандев е първия в Пловдив и третия в България тясен специалист с официално призната специалност – Дентална имплантология и заедно с останалата част от екипа на кланиката ни кара да подгохим с респект, интересувайки се от предимствата й.

дентална клиника Вандев Пловдив

Има няколко важни за нас неща, които проучваме преди да се доверим и оставим в ръцете на специалистите в Doctor Vandev Dental & Esthetic Clinic. Освен, че тук работят само доказани специалисти с дългогодишен опит  и безброй специализации разбираме, че апаратурата, с която се извършват всички интервенции, е последно поколение, както в денталния, така и в естетичния сектор. Естетичната клиника разполага и с доказано най-ефективните в световен мащаб апарати и лазери на Syneron Candela и Cocoon Medical. Освен класическите процедури по поставяне на филър и ботокс, тук откриваме и така актуалното моделиране с мезоконци и 8 точковия лифтинг.

Искаме цялостно моделиране на лицето и усмивката? Това не е проблем за специалистите тук. Възможностите да получите перфектната усмивка са много, но една от тях ни впечатлява истински. Това е най-модерния и иновативен метод с който може да се пробва модел на новата усмивка, още преди да са направени корекции – Smile Design.

д-р Вандев стоматологична клиника Пловдив

Харесва ни, че подходът тук е индивидуален, специалистите са със завиден опит, а продуктите с които работят са проверени и доказани брандове.

Атмосферата на клиниката ни кара да забравим за кратко ангажиментите си, да съчетаем денталната и естетична медицина и да се насладим на добрите резултати. Какво по-добро решение?

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.