ЗА НАЙ-ВЪЛШЕБНИЯ ДЕН

„Изкуството, това е източника на вдъхновение на всичко, което правим. Това ни кара да създаваме бижута, които са художествени творения, вдъхновяващи нашите клиенти и подчертаващи техния личен стил. “

Д-р Фридрих Вилле (изпълнителен директор)

Всички бижута FREYWILLE са ръчно изработени във Виена от прецизни бижутери и опитни художници, а уникалната техника и процес по създаването на всяко бижу остава запазена марка за бранда вече повече от 60 години.

Познаваме FREY WILLE като една от най-характерните и с силно индивидуален стил, марка за бижута. Всяка тяхна колекция е като произведение на изкуството, но тази ни оставя без дъх и може да разтупти всяко романтично сърце.

“Понякога, точно когато най-малко очаквате, живота ни поднася любовна приказка“…

FREY WILLE успяват да ни поднесат една своя интерпретация на любовната приказка като съчетавайки вярата и отношението си към любовта с грациозното майсторство в създаването на бижута, те създават една незабравима сватбена колекция – AMOUR INFINI. Тя отразява деликатно и нежно емоцията от сватбения ден – вълнуваща, незабравима и очарователна.

Сърцето, характерния символ на любовта и водещ елемент в сватбената колекция на FREY WILLE хармонично съчетава чистотата и красотата на 18 каратово злато и диаманти. Изкусните майстори на марката успяват брилянтно да създадат усещане за елегантност и интимна сплотеност в доживотна съкровена и чиста връзка.

Колекцията е вдъхновена от впечатляващото умение на Винсент ван Гог рисувайки да пресъздаде усещането за спокойствие, невинност и изящество. От неговото произведение Almond Blossom, дизайнерския екип на FREY WILLE избра деликатната чувствителност на слонова кост като основен цвят, съчетавайки го с нежна допълнителна игра на цветове. Всяко бижу от колекцията  с лекота синхронизира с булчинското облекло и може да накара всяка булка да засияе още по-силно в специалния си ден.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.