МАШИНА НА ВРЕМЕТО

Когато говорим за спечелване на битката с времето, често искаме невъзможни неща. Безболезнен, бърз и ефективен метод, без възстановителен период, който да върне времето назад. Питаме се, защо след като бързият прогрес на технологиите ни помага ежедневно да подобряваме значително качеството ни на живот да няма и метод, който да ни върне младостта. Днес постигането на забележително добри резултати при подмладяване на кожата не са научна фантастика, а факт.

Открихме новия лазерен лифтинг Alma Q Lift и вече сме сигурни, че имаме достъп до технология, осигуряваща непостигнати досега резултати, която печели освен “войната с бръчките” и нашите сърца.

Разбираме, че Alma Q е най-мощният наносекунден лазер, създаван до момента. Включва технология с двоен пулс (два наносекундни пулса един след друг) за безопасно и безболезнено доставяне на по-висока енергия. Лазерът работи в няколко режима и дълбочини, покриващи по-широк спектър от индикации за подмладяване и подобряване на кожата. Разработен е и създаден от Германското и Израелско подразделения на Alma Lasers. Съчетава в себе си най-добрите и нови инженерни решения. Технологията притежава FDA сертификат и е доказана с множество клинични проучвания за гарантиране на нейната безопасност и ефективност.

Най-хубавото е, че Alma Q Lift е от малкото лазерни процедури, които могат да се прилагат и в деликатни зони като: околоочна зона, горен и долен клепач, устни.

Процедурата е подходяща за прилагане дори при вече поставени дермални филъри или ботулинов токсин.

Процедурите могат да се извършват по всяко време на годината  и са напълно безопасни и ефективни, без риск от странични ефекти.

Остава ни да се качим в машината на времето и следващата ни спирка да е на толкова години, колкото си изберем.

Alma Q Lift е процедура, протичаща в няколко стъпки:

 • Първата стъпка започва със създаване на множество микро-механични наранявания в дълбоките слоеве на дермата, без да се засяга епидермисът (повърхностният слой на кожата), с цел предизвикване на оздравителен процес, при който се стимулират фибробластите да произвеждат голямо количество нов колаген и еластин. Създава се нова тъкан, кожата се уплътнява. Дълбочината варира за постигане на пълно подмладяване на кожата. Режимите на действие са няколко – при най-дълбоките се повлияват дълбоките бръчки. При режим със средна дълбочина на проникване се премахват фините бръчки и се освежава тена, а при повърхностните се заличават пигментациите.
 • При следващата стъпка се предизвиква процес, който създава микро-термични наранявания отново без да се засяга епидермиса. Тази стъпка подпомага подмладяването чрез допълнително стягане на кожата и свиване на кръвоносните съдове.
 • Третата стъпка ни дава възможност за лека, почти незабелижима намеса на лазера пряко върху епидермиса. Повлиява на останалите повърхностни несъвършенства. Премахва мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата, свива разширените пори, намалява секрецията на себум от мастните жлези и има противовъзпалително действие.

Всичко това в една напълно безболезнена сесия и без нужда от възстановителен период, за да се радваме на млада и красива кожа, продължавайки нормално ежедневието си веднага след процедурата.

Резултати от Alma Q Lift:

 • Цялостно лифтиране на лицето
 • Редуциране на фини и дълбоки бръчки
 • Стягане на кожата
 • Освежаване на тена
 • Заличаване на пигментни петна
 • Свиване на разширени пори

Зони за прилагане:

 • Лице
 • Шия
 • Деколте
 • Ръце
Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.