КАКВО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ ПРИ ИЗБОРА СИ НА ИМУНОСТИМУЛАНТ?

През февруари темата с имунитета и как да се предпазим от вирусите ни е все още силно актуална и решихме да зададем въпроса, който най-силно ни вълнува – как да изберем подходящия за нас имуностимулант и защо новия имуностимулиращ продукт, за който научихме през този сезон – ЦИТОМИКС, детронира рязко всички останали със своите предимства. Получаваме отговор директно от специалистите вносители на италианската фирма GUNA и продукта ЦИТОМИКС:

 

Няма „персонални“ имуностимуланти. Препоръчително е да се посъветвате с Вашия личен лекар – той е запознат с особеностите на вашия организъм и здравния ви статус, а познава и различните имуностимуланти на пазара.

Добре е да знаете, че някои имуностимуланти имат противопоказания, с които трябва да се запознаете преди да изберете точния за вас продукт. Съществуват и имуностимуланти, които предизвикват странични действия. Ако сте решили сами да избирате имуностимулант, трябва да проучите различните видове, а те са няколко: с растителни съставки, с химични съединения, с бактериални лизати.

Цитомикс е различен продукт сред имуностимулиращите продукти на пазара, защото в състава си съдържа отличаващ го елемент,  който не можете да откриете в останалите продукти  от този клас. Това са  нискодозирани малки сигнални молекули, наречени цитокини, които директно и физиологично стимулират имунитета, без странични действия.

Това, което повечето хора не знаят, е че е от особена важност имуностимулантът да има клинично проучване, което да доказва неговия ефект. Не всички имат такова, но често това остава на заден план. Горди сме, че за нискодозираните цитокини има проучване с неопровержими доказателства за тяхното действие. Това прави продукта ни уникален и различен, а хората които вече са го изпробвали могат да потвърдят – започналите приема профилактично са най-доволната част от тях, защото не са боледували през целия зимен сезон, а тези от тях, при които това все пак се е случило са преминали през периода на боледуване много по-леко и бързо.

Повече за Цитомикс, както и в кои аптеки да откриете продукта, можете да прочетете на: https://bg.gunainternational.com/citomix/