PERSONA ACADEMY – МИСИЯ КРАСОТА

По света от много отдавна професионалните школи за повишаване на квалификацията на заетите в сферата на красотата са тенденция и важна част от портфолиото на всеки уважаващ себе си професионалист. Те развиват и утвърждават най-иновативните течения и тенденции в бюти мениджмънта и естетичните процедури и дават възможност да минеш на следващото стъпало в личното си кариерно развитие.

Persona Academy се появява в правилния момент за да стане част от българската бюти индустрия, точно когато тя се нуждае най-много от това. Днес всяка съвременна жена е повече от информирана, доверява се само на професионалисти и времето на експериментите и сляпото оставяне в ръцете на хора със съмнителна репутация отмина. Преспективите и бъдещото развитие на всеки решил да се посвети на красотата и нейната поддръжка, зависи изцяло от качественото обучение, развитие и стремеж към иновации и актуалност. Всичко това, вече под един покрив, предлага Persona Academy.

С авторски подход и усет към естетиката, екипът на академията повече от година организира семинари и обучения сред козметолози и бюти специалисти в България и чужбина.

Впечатлени сме от курса по “Трихология” проведен от президента на “Асоциация на трихолозите в Русия” Спартак Каюмов, както и от обучението по “Beauty Management” с Олга Хайновска, най-известният консултант в сферата на бюти мениджмънт в Украйна.

Друго име, което привлича вниманието ни е Максим Сергеев и неговата академична програма “Beauty MBA”, известна в Русия и цяла Европа, а не на последно място и семинарите с Карло Мишелини и Андреа Малвенти – основатели на CMED Aesthetic, свързани с революционния патентован BioRePeelCl3.

През март Persona Academy стартира един от най-мащабните си проекти – професионален курс за козметици. След повече от 50 семинара, лекции и мастер класове зад гърба си, екипа на академията предлага обучение за втора квалификационна степен, което ще продължи 5 месеца и освен утвърдената образователна програма, ще включва допълнителни лекции и практически задания от международните школи.

Като истински посланици на красотата от академията, обещават да не правят компромис с нищо – ще канят най-добрите лектори и ще представят само топ тенденции.  Щастливи сме, че всичко това е вече достъпно и в България за всеки бюти специалист, който иска да се развива и надгражда себе си.

Можете да следите предстоящите обучения, семинари и гост лектори на фейсбук и инстаграм страницата на академията.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.