ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ – ЗАЩО ИМА ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ Е ЛАЗЕРЪТ

В морето от информация за видовете трайно обезкосмяване, въпросите за това как да изберем най-добрия са твърде много. Започваме проучване и се доверяваме на клиничните резултати. Те показват, че един от апаратите за лазерно обезкосмяване, който е в световната Топ 3 класация за най-ефективни в своята област е GentleLase Pro. Откриваме го в Body Aesthetics и бързаме да зададем на екипа от професионалисти там няколко въпроса.

С какво е различен GentleLase Pro и защо е важно да изберем високотехнологичен лазер за дълготрайни резултати? 

GentleLase Pro е медицински александритен лазер. Той е златният стандарт в лазерната епилация и най-съвременната система за лазерно обезкосмяване. GentleLase Pro е най-висок клас александритен медицински лазер с огромни възможности и може да третира както тъмни и плътни косми, така и светло и фино окосмяване. За да доведе до резултата, който желаем, GentleLase Pro трябва да се използва от медицинско лице, което да има нужните познания и компетенция, за да прецени какви точно параметри да използва.

В  световен мащаб този вид медицински александритни лазери са предпочитани за лазерно обезкосмяване и широко разпространени, но в България се срещат рядко, защото са огромна инвестиция.

А какъв е принципът на неговото действие?

Всички александритни лазери действат по един и същи начин  – работят на принципа фототоплообмен – светлината на лазера прониква в косъма чрез меланина и се превръща в топлинна енергия, която унищожава фоликула му. Светлите и тънки косми обаче съдържат много по-малко количество меланин и светлината трябва много бързо да се проведе до корена на косъма и да се трансформира, за да имаме желания резултат.

Но защо тогава Gentle Lase Pro?

Защото той е различен с това, че е най-бързият лазер в света и освен че това е ключово за ефективността на процедурите, с него се пести и време от продължителността им.

Неограничените възможности в настройките му осигуряват максимални резултати. Бонус при третиране с GentleLase Pro са „страничните му ефекти“ – елиминиране на подкожни косми и подмладяване на цялостния вид на кожата, която става по-гладка. Всъщност това е тайната на невероятния вид на кожата на много холивудски звезди.

Щастливи, че имаме възможност да се сбогуваме завинаги с нежеланото окосмяване, бързо, безболезнено и сигурно, остава да направим план за старт на процедурите, които в зависимост от зоната се извършват през интервали от месец и половина – два. Вече сме сигурни – следващото лято ще се радваме на идеално гладка кожа, освен на добро настроение!

 

Може да научите повече за предлаганите от тях услуги на http://bodyaesthetics.bg/ и да запишете своя час за консултация на телефон +3598 7773 7772.
Body Aesthetics сe намира в София, ул. Орехова гора №2, работно време от понеделник до петък от 09:00 до 19:00, събота и неделя от 10:00 до 18:00.