ЗДРАВА ВАКАНЦИЯ!

Лятото е времето на ваканциите, слънчевите емоции и пътешествията!

Пътуваме по-често,  прекарваме повече време със семейството и приятелите си, посещаваме по-активно барове, кафета и ресторанти. Всичко това, обаче носи и някой рискове за нашето здраве. Острите възпалителни състояния от инфекциозен произход, простудните и грипни заболявания, предавани по въздушно-капков път и дори леките настинки са фактори, които не трябва да забравяме, независимо от сезона. Често през лятото ги неглижираме считайки, че те са характерни само за зимния сезон, но това далеч не е така.

За да не помрачим ваканционните дни е необходимо да се грижим за имунитета си целогодишно и да не забравяме да приемаме имуностимулиращи продукти и през летния сезон. Мит е, че те вирусните и грипните състояния не са фактор през лятото и е важно да се грижим разумно за здравето си, по-всяко време на годината и навсякъде.

Редовната консумация на плодове и зеленчуци, които лятото ни предлага в изобилие, слънчевите лъчи и морския въздух са чудесна превенция, но не забравяйте и силата на цитокините, мощни молекули, които се борят с вирусите и ни помагат да се справим с атаките към имунната ни система.

ЦИТОМИКС е имуностимулант, комбиниращ много действия и даващ решение на всеки независимо от възрастта и здравословното състояние. Може да се пие без ограничение в продължителността, защото е напълно чист и безопасен продукт. Заедно със свойството му да се грижи за имунитета ни през цялата година, той ни предпазва и от стомашно-чревни вирусни инфекции.

Не се колебаем, когато приготвяме багажа за предстоящото пътуване и взимаме в него няколко опаковки за нас и семейството ни, защото знаем, че интелигентната грижа за здравето започва с превенцията за него. Мечтаната ваканция е само на 5 гранули разстояние, 2-3 пъти на ден, защото така помагаме на организма си по-лесен, бърз и безопасен начин да е в добра кондиция и здраве!

 

Може да го откриете във верига аптеки Sopharmacy или да го поръчате он лайн от  www.sopharmacy.bg