САМОЧУВСТВИЕТО ПРОМЕНЯ ВСИЧКО!

„Когато един човек осъзнае своя потенциал и добие самочувствие за способностите си, той може да промени света.“ – Далай Лама

С тези думи започват разговора с нас специалистите от Body Aesthetics. Впечатлява ни позитивния заряд на хората работещи тук и различната им мисия. Те не размахват поучително пръст и не ни предлагат пълна промяна. Искат да харесваме себе си, да ни поглезят и да създадат за нас приятна и функционална атмосфера, в която радвайки се на разнообразие от процедури извършени с най-последно поколение апаратура, да ни предложат място, на което да се чувстваме комфортно. И ако пластичните хирургии и кварталните козметични салони стоят в двете противоположности на целия спектър от услуги, тяхната мисия е да намерят златната среда.

Причината за създаването на Body Aesthetics се крие в личната история на всеки един от работещите тук. Те не дават само решения на това как да се справим с окосмяването по лицето, с акне или с упорити нежелани мазнини. Те ни карат да направим онази малка стъпка, която прави голямата промяна – в нашето общуване, в начина по който се възприемаме и смятаме, че ни възприемат другите, променят нашето излъчване, като така променят и съдбата ни, защото знаят, че за да се радваме на живота и да мечтаем смело е нужно самочувствие.

Body Aesthetics вярват, че големите промени могат да започнат отвън навътре. Че можем да се справим с малките недостатъци във външния вид, които понякога са големите пречки в общуването ни с другите. Че самочувствието зависи от грижата ни за себе си.

Преди да им се доверим, те ни показват Сертификат, който дават на всеки клиент. Той гарантира, че извършените процедури там са с оригиналнa козметика към всеки от техните апарати и с еднократни консумативи на производителите по изработен от тях протокол.

Гарантират ни сигурност и безопасност, защото тя е приоритет за тях. Преди всяка първа процедура се извършва консултация и се подписва информирано съгласие. Винаги питат за заболявания и алергии и предупреждават за противопоказания, защото не вярват в празни обещания.

Използват сигурни методи за диагностика. По време на консултациите правят подробни измервания с точни и иновативни уреди, които имат подробни и достоверни показатели. А при наше желание правят снимки преди и след процедурите, за да можем заедно да следим резултатите.

Съхраняват подробни данни за всяко наше посещение и винаги са подготвени, когато ни посрещат за нова процедура.

Улесняват ни и винаги напомнят с имейл или есемес да си запишем час и ни подсказват кога е време за следващата процедура.

Детския кът  за деца над 6 години и удобна локация са още един плюс за всяка забързана градска жена.

Харесваме, че Body Aesthetics стоят зад резултатите, които обещават, а мисията им да ни накарат да се чувстваме и да изглеждаме в най-добрата си форма, съвпада изцяло с нашите желания!

 

Можете да научите повече за предлаганите от тях услуги на http://bodyaesthetics.bg/ и да запишете своя час за консултация на телефон +3598 7773 7772.
Body Aesthetics сe намира в София, ул. Орехова гора №2, а работното им време е повече от удобно от понеделник до петък работят от 09:00 до 19:00, а събота и неделя от 10:00 до 18:00.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.