P448 – СПОРТНИТЕ ОБУВКИ С ИТАЛИАНСКИ ХАРАКТЕР

Когато научихме за първи път за италианския бранд P448 не знаехме, колко сме загубили до този момент. Оказа се, че това не е просто поредната марка за маратонки. P448 е творчески проект, роден от визионерските умове на италиански дизайнери, които подчиняват техническите иновации в услуга на италианската изработка, а италианската изработка – в услуга технологиите. Крайната цел е повече от амбициозна, но резултата е забележителен –  комфортни и ергономични обувките на P448 са незабравими, веднъж поставени на краката ни.

Те са синтез на съвременен начин на живот, улични тенденции и оригинални идеи и това ни харесва, защото имат своя философия. Онази must have комбинация, спортно-елегантния outfit, който властва последните години в гардероба на всеки модерен градски номад.

Марката ни вдъхновява да изразим свободно себе си и характерно за живота в Италия да се наслаждаваме на всеки момент от ежедневието си, а какъв по-добър начин от това да го правим обути в удобни и модерни обувки?

Всички маратонки P448 са произведени в Италия, където иновациите използвани в изработката им са в синхрон с вниманието към детайла, работейки за крайния резултат  – най-високо качество, допълнено със спортно-закачлива естетика.

Линията Лука е новото допълнение към колекцията на марката. Тя се отличава с нестандартната си подметка с авангарден дизайн. Харесва ни балансът между изчистен, модерен силует със силни цветове и ефектни материи. Линията се отличава и с персонализираната си гумена подметка.

Моделът, на който се спираме от колекцията е с черно-бяла мрежеста горна част в съчетание с бяла кожа и сив велур. Белите връзки, подплата от черна мрежа и усещане за прецизно обмислен детайл.

Няма как да не признаем, че италианския стил е повече от видим в новите ни градски любимци, с които смятаме да посрещнем новия сезон, така че си пожелаваме поне малко dolce far niente в забързания ежедневен ритъм с тях!

Можете да откриете този и още много други модели в бутик Le Scarpe на ул.Съборна 7.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.