„ЕЛЕГАНТНОСТТА – КРАСОТАТА, КОЯТО НИКОГА НЕ ИЗБЛЕДНЯВА“

С този цитат на неподражаемата Одри Хепбърн, любимата ни австрийска марка бижута FREYWILLE ни напомня, че красотата се крие в детайлите и ни поднася за женския месец март колекцията – SARAH BERNHARDT BURGUNDY.

Вдъхновена от световно известните театрални сцени и посветена на известната парижка актриса Сара Бернар, фокусът на FREYWILLE този път е върху характерните и отличителни за изкуството на Алфонс Муха, спирали. Дизайнерите на марката вплитат с артистичен замах елементите, а стилът ар нуво е ясно различим в колекцията. По-изящна от всякога, линията на всяко бижу сякаш изразява нежната и елегантна същност на женската душа.

Цветове също подсказват връзката с женската природа – те са едновременно силни, акцентирайки на наситеното бордо и червено и същевременно деликатни, изразени с нежно розови нюанси. Категоричната завършеност и усещане за лукс са подчертани с чисто 24 каратово злато.

И колкото повече потъваме в лабиринта от спирали на тази колекция сме сигурни, че всяко бижу от нея ще пленява с онази забележителна лекота, която е присъща само на една истинска жена.

Можете да откриете колекцията  в бутика на FREYWILLE в Paradice Center, ниво 0 или онлайн на shop.freywille.com/bg.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.