КАК СЕ ПРИЕМАТ НАЙ-ПРАВИЛНО ИМУНОСТИМУЛИРАЩИТЕ ПРОДУКТИ?

Вече знаем, колко е важно да приемаме имуностимулиращи продукти, особено във времето на грипна епидемия, в което живеем. Не по-малко важно се оказва обаче да ги приемаме и правилно. Ето какво ни съветва екипа от професионалисти и медицински експерти от Цитомикс.

Разбираме, че всеки имуностимулант си има правила, които са описани в листовката и с които трябва да се запознаем и съобразим.

Имуностимулиращият продукт Цитомикс е единствения на пазара, който съдържа нискодозирани цитокини, молекулите, които засилват имунитета ни. Той е във вид на гранули, които трябва да се разтворят под езика и задължително далеч от храненията през деня. Оказва се, че ако не е изрично споменато, имуностимулантите е добре да се приемат отделно от храната, напитките или други медикаменти.

Най-правилно е да приемаме имуностимулантите като профилактика, а не когато усетим, че се разболяваме. Приемът трябва да е продължително време и да започне още в началото на зимния сезон дори и да сме здрави. Това разбира се не е гаранция, че няма да се разболеем при някоя по-мощна инфекция, но ще се справим с нея по-лесно и без усложнения.

В едно сме сигурни за имуностимулантите – те намаляват броя на разболяванията през есенно-зимния период и тежестта на появилото се заболяване. А този сезон се нуждаем повече от всичко от защита и засилване на имунитета.

Можете да откриете Цитомикс в аптечната мрежа.

Повече за Цитомикс на: https://bg.gunainternational.com/citomix/