ДИНАМИЧНИ ФИЛЪРИ – новата вълна в естетиката

Динамичната естетика навлиза с гръм и трясък, руши статуквото на маските лица и започва да пише новата история на красотата.  Естественото излъчване е задължително, а това да ни кажат, че имаме направена корекция, която си личи си е жива проба не добре свършена работа на вашия дерматолог. Ако допреди години да изглеждаме статични и симетрични беше мисия, днес правилната посока води към живите, с младежка експресивност лица.

Динамичните филъри диктуват новите правила на естетиката. Те са съставени от елементи много близки до кожата. Тайната им е в дължината на веригата на хиауроновата киселина, която е подобна на тази на естествената. Тя е много по-разтеглива и опастността от възелчета е сведена до минимум. След поставяне на динамичен филър зоната е много по-гладка и всякаш няма пълнител.

С динамичните филъри лицето ни изглежда естествено и това е тяхната сила, поставянето им е напълно безболезнено и риска от странични ефекти като уплътнения, бучки и възелчета е сведен до минимум. При тях хиауроновата киселина е много по-чиста от другите, които познаваме. Подобрението на обемите е видимо, но без чувството за продукт в кожата и меките тъкани. Бръчките ни са деликатно изгладени, веднага след поставянето на динамичния филър.

Продължителността на ефекта е индивидуален, но средно можем да се радваме на освежената си и подмладена визия от 10 до 12 месеца. Знаем, че метаболизмът и неговата скорост влияе пряко върху трайността му. Не на последно място са и навиците като пиене и пушене, солариум, турска баня, масажи, които също намаляват ефекта му.

С годините лицето ни губи обема си и тези филъри са  добра опция да го поддържаме във форма без това да е видимо.

С динамичните филъри можем да излезем от рамките на естетиката и да помогнем да бъдат заличени, белези от акне и дори хирургически белези от отстраняване на кисти.

Добре е да знаем, че грижата за младежкия вид на кожата ни е винаги комплексна и след поставяне на филър, нещата не свършват до тук. Добрия ефект поддържаме ако комбинираме с мезотерапия с хиауронова киселина и дермострукториращ комплеск от витамини и минерали за уплътняване и регенеризация на кожата. Разбира се финалния щрих е и добрата козметика, която да допълни действието на продуктите вкарани в кожата ни. Когато тя е медицинска играем във висшата лига и залагаме на сигурното, защото с хиауроновата киселина в нея, вече сме двойно подсигурени.

И не на последно място, защото смятаме да го повтаряме до втръсване – никой филър няма да ви свърши работа ако не сте в ръцете на квалифициран специалист, дерматолог с опит  и познания в областта, така че доверявайте се само на такива!

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.