НОВОТО МЯСТО ЗА КРАСОТА В ГРАДА

Студио Dupissima

Добре е, когато пролетта стартира с ново място, което ще се грижи за красотата ни в града. Познаваме бранда Dupissima като безспорен гарант за качество и висок стандарт. Знаем, че ще сме в сигурни ръце и ще имаме богат избор от услуги, но искаме повече информация за новата франчайз концепция на Dupissima.

Разговаряме с Тяна Пресолска – собственик, основател на АМК (Асоциация на медицинските козметици) и създател на BBA (Beauty & Business Academy), за да ни разкаже за най- новия си проект, както и с Теодора Белева, първата решила да заложи на франчайза.

S.B.: Студио Dupissima е вече години разпознаваемо име сред салоните, предоставящи услуги за красота в България. Какво означава то за Вас и на какво дължите успеха си?

Тяна: Преди повече от 10 години създадох Dupissima почти на шега. Тогава не съм и предполагала, че това ще се превърне в моя мисия и цел. Положих много усилия, постарах се да придобия много знания, да не спирам да мотивирам себе си и екипа, с който работя, за да превърна стаичка от 15 кв.м. в един розов оазис. Dupissima има изключителна сантиментална стойност за мен и както обичам да казвам, това е моето четвърто дете (Тяна Пресолска е горда майка на 3 прекрасни деца)!

Това е място, създадено да прави хората по-здрави, красиви, щастливи и успешни! Искам Dupissima да бъде стандарт за качество в услугите и обслужването, както за нашите клиенти, така и за целия ни екип!

S.B.: Защо решихте да стартирате Franchising проект и не е ли много трудно да се постигне една такава цел в България?

Тяна: Позитивите от този проект са много, но най- големият, може би е идеологията, която искам да наложа, че хората заслужават да получат отлично обслужване и перфектно изпълнение в процедурите. Франчайзът е удобство, което ще позволи на клиентите да ползват услуги с едно и също качество в различни, удобни за тях локации!

Колкото до избора ми да го направя тук, в България – не съжалявам дори за миг! Вярвам, че моята родина е място, на което можем да се развиваме, място, което можем да развиваме. Не е вярно, че в България няма останали добри кадри. Има и аз се радвам, че целият екип на Dupissima са точно такива хора – млади, мотивирани, жадни за знания, позитивни – ние сме едно голямо семейство и приветстваме всеки, който иска да бъде част от него!

S.B.: Теодора, Вие първа ще се възползвате от Ноу- хау на Dupissima, а и това е Вашият първи бизнес. Как се преплетоха пътищата ви с Тяна?

Теди: С Тяна сме приятелки още от детинските си години. Това е един голям период от време, а времето е най- добрият тест за доверието. Не се съмнявам, че тя и целият и екип ще направят всичко възможно да развием заедно този обект и ще се радвам да вървим по пътя към успеха заедно!

Аз самата съм завършила Френски колеж по туризъм и имам над 15 години опит в хотелиерския бизнес, който съм придобила в различни държави в хотели, като Radisson, Kempinski, Accor и др. Това са места, на които стандартът наистина отговаря на категоризацията и компромис с качеството не се прави. Така ще бъде и с Dupissima.

Реших, че искам нещо свое, но осъзнавам, че ще имам много по- голям успех, ако се възползвам от огромния опит, които е натрупала Dupissima през над 10- годишната си история, както и от безспорния професионализъм на Тяна. Готова съм да се уча и да развивам себе си и бизнеса си. Локацията, която избрах е ул. Рикардо Вакарини 10 Б, в кв. Гоце Делчев и я превърнах в една кокетна и уютна Dupissima, в която всеки да се чувства на мястото си.

S.B.: А какви процедури ще предлагате?

Теди: Предлагаме всички знакови процедури за бранда, като endoSPHERES THERAPY, най- ефективната терапия за премахване на целулит и стягане на тялото, процедури с френската козметика Guinot, Forlle’d – японска козметика и терапии, които използват технология с Нобелова награда, лазерна епилация, фризьорство и маникюр.

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.