КРАЧКА ПРЕД ДРУГИТЕ

Новата лятна кампания на Stuart Weitzman ни изненадва с рекламното си лице!

Серина Уилямс е уверено стъпила в най-женствените сандали за това лято. Заснета от Итън Джеймс Грийн, кадрите от кампанията ни показват, че всяка жена може да бъде повече от секси с чифт от колекцията.

Минималистичната линия на сандалите е допълнена от лесен за носене среден ток. Обръщаме внимание на квадратния пръст – основен детайл през този сезон. Само две каишки са достатъчни да задържат сандалите на краката ни и да ни накарат да танцуваме цяла нощ. От марката ни предлагат безвремие в неутрални и тропически цветове. Универсални и повече от елегантни те стоят еднакво добре, както с  драпирана рокля така и с елегантна пола, панталон или къси панталони.

Знаем, че и този сезон ще сме крачна пред другите, защото от Stuart Weitzman никога не забравят да ни подарят комфорт и женственост в едно, а единствения труден избор, пред който ни изправят е кой цвят да изберем.

 

Можете да откриете цялата колекция и още много други модели в бутик Le Scarpe на ул. Съборна 7 в София. Открийте ги и в Instagram /lescarpebg/ и Facebook /Магазин Le Scarpe/. 

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.