All IN ONE за нашата кожа

Medik 8 отново излизат със силна заявка за „умен” продукт. Liquid Peptides e от онези продукти, които бързо намират място в сърцето ни. Възстановява и подмладява с едно лесно действие, нанасяйки го сутрин и вечер преди хидратиращия крем.

Дотук ще кажете звучи познато. Но не е така, разработката на този пептиден комплекс се базира на нещо истински иновативно.

Пептидите са често срещана активна съставка в козметичните продукти, но са изключително трудни за доставяне в кожата. Поради големите си хидрофилни молекули, пептидите се нуждаят от специфични системи за доставяне, които да улеснят проникването им. Liquid Peptides използва силата на 30% пептиден коктейл и с иновативната „дрон“ система за доставяне, гарантира, оптималното действие и ефективност на пептидите, както и много по-бързото и лесно усвояване от кожата.

Съживяваме кожата и работим върху всички видими признаци на стареене с един продукт. В комбинация с хиалуронова киселина, която подобрява хидратацията и осигурява оптимално решение за намаляване появата на фини линии и бръчки, кожата ни е дълбоко подхранена, подмладена и възстановена.

Какво по-добро all in one решение?

 

Активни Съставки

Меден пептид (с иновативна „дрон“ технология за доставяне в кожата): Стимулира колагеновия синтез, а полимерната му капсула улеснява неговия транспорт до фибробластите.

Пептиди с клетъчно проникване: Осигуряват транспорта на пептидния коктейл до дермата.

MATRIXYL™ 3000: Информационни молекули, които стимулират производството на хиалуронова киселина и синтеза на колаген и еластин в кожата. Видимо реструктурират и регенерират кожата.

Carnosine: Неутрализира молекулите на напреднала гликация, стимулира синтеза на колаген и предпазва кожата от увреждане причинено от инфрачервените лъчи.

ARGIRELOX™: Иновативен пептид, който работи в посока намаляване на фините линии и бръчки, като минимизира мускулната контракция и омекотява мимиката.

Хиалуронова киселина с различно молекулно тегло: Овлажняващи свойства.

Притежава способността да увеличи 1000 пъти собственото си тегло във вода.

Пребиотици: Действат като „храна“ за добрите бактерии, живеещи на повърхността на кожата. Отговарят за нейния баланс и здраве.

1 Коментар
  1. Любим продукт!!!Препоръчвам го на всички дами,които искат да се чувстват добре в кожата си-хидратирани,красиви и свежи !

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.