НЕ НА ВЪЗПАЛЕНАТА КОЖА!

Новото ни откритие е продукт, който всеки трябва да има в аптеката! Бързо спира сърбежа, намалява зачервяването и раздразнената кожа е успокоена само с едно намазване! Предотвратява бактериалната инфекция и се грижи за естествения баланс на кожата ни. Едно решение с много действия. Ето какво друго трябва да знаете за него:

За какво се използва кремът DEXEM Repair? 

Освен за всички, които се борят с атопичния дерматит, DEXEM Repair e чудесно решение за  състояния на раздразнена, зачервена, чувствителна, суха или лющеща се кожа, причинени от екземи, псориазис, алергии и други. Добавяме го като задължителен в багажа си за старта на лятната ваканция, защото облекчава симптомите на възпаление при слънчеви изгаряния и намалява сърбежа от ухапване на насекоми.

Какви са активните му съставки и тяхното действие?

DEXEM Repair е натурален крем, на основата на патентован био-активен 2QR комплекс с изцяло растителен произход. Благодарение на сложния комплекс от елементи извлечени от листата на Aloe Barbadensis, кремът не позволява развитието на инфекция. Осигурява ни нужното спокойствие като стимулира локалния имунитет на кожата и създава естествена бариера срещу бактериите. Има и противовъзпалително действие, което го прави продукт, който е добре да имаме в аванс. Когато, кожата ни е била подложена дълго на агресивно изсушаване от дезинфектанти и други външни фактори, можем да го използваме и за да възстанови воднолипидния баланс и да и помогнете да се върне към нормалното си състояние.

За кого е подходящ?

Можем да го прилагаме на всеки член на семейството ни, както на деца, така и на възрастни.

Кога да започнем приложение на крема и колко дълго може да се използва?

Няма ограничения при приложението на DEXEM Repair. Може да се включи веднага, когато почувстваме дискомфорт на кожата си и да се използва продължително време (поне 6 месеца), локално 1, 2 или 3 пъти дневно, според индивидуалния случай и повод за приложението му.

Може ли да се използва по всяко време на годината?

DEXEM Repair може да се използва през всеки сезон. Употребата му не е свързана с климатични условия и е подходящ за приложение по всяко време на годината при появила се нужда.

Има ли някакви противопоказания?

Тъй като не съдържа химически субстанции, както и съставки от животински произход, кортикостероиди и хормони, той няма странични действия. Това го прави безопасен, а рискът при употребата му сведен до нула. Може да се използва продължително време до получаване на желания комфорт.

Залагаме на спокойствието да го имаме превантивно в аптеката и знаем, че сме решили още един от проблемите по пътя на нашия пълен комфорт!

 

Търсете DEXEM Repair в аптеките!

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.