VALENTINO VOCE VIVA – ПРАЗНИК НА ИНДИВИДУАЛНАТА СЪЩНОСТ

„Моят глас, моята сила“ – Лейди Гага

Всеки от нас таи в себе си силата на своята индивидуалност и неповторимостта на своя глас. Вече можем да изразим себе си и да дадем шанс на своята уникалност с новият аромат на VALENTINO VOCE VIVA – едно от най-очакваните лансирания през есенния сезон.

С този парфюм изразяваме нашия собствен женски глас. А любимата ни поп звезда Лейди Гага, икона на индивидуалността и силата е перфектното рекламно лице за него.

Роден да изрази ценностите на MAISON VALENTINO за разнообразие и индивидуaлност ароматът VOCE VIVA оживява в диалог между Лейди Гага и художествения директор на модната къща Валентино, Пиерпаоло Пичоли. Една покана за съвместна среща за един по-приобщаващ свят – “Утвърждаване на равенството, приветствие към поколението без граници” .

Създаден от HONORINE BLANC и AMANDINE CLERC MARIE, ароматът излъчва нотки на искрящ калабрийски бергамот, срещащ се с мандарина и джинджифил. Докато цъфтящ букет от бели цветя формира сърцето на парфюма, кристалния мъх и ванилията го завършват, предизвиквайки у нас дъх на дървесина.

VALENTINO VOCE VIVA е създаден  именно с цел да направи паралел между нашия собствен глас и аромата на нашия парфюм, както и да олицетвори многопластовата женственост на жената VALENTINO. Парфюмът е личен, дълбок и силен като нашата индивидуалност и оставя незабравим отпечатък, върху всяка от нас.

Просто не мълчете. Нека гласът Ви, уникален като Вас, се извиси с новият аромат VALENTINO VOCE VIVA!

 

Може да закупите аромата от тук: https://douglas.bg/valentino-voce-viva-conf-55803

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.