THE MET HOTEL – БУТИКОВОТО БИЖУ НА СОЛУН

Има много причини, заради които си заслужава да изберете THE MET за своя престой, когато сте в Солун, но ние сме избрали нашите 10, които ни карат да се връщаме всеки път там, независимо от повода на нашето пътуване. Ето ги и тях:

  1. За всички страстни почитатели на интериорния дизайн THE MET няма да остави никой равнодушен. Още с предверието си и лоби бара, той дава ясна заявка, че нищо тук не е случайно. Някой архитекти в Солун го сравняват с галерия на модерните изкуства, а други напомнят, че няма случаен хотел в книгата на световните дизайнерски хотели, където ще откриете и THE MET. Едно е сигурно, където и да се спре погледа ви ще се срещне с прецизния, минималистичен и ултрамодерен дизайнерски подход на създателите му.
  2. Няма по-добър последен етаж в Солун. Обичаме момента, когато вратите на асансьора се отворят и се озовем на покрива, а пред нас се открие гледката на басейна и идилията на зоната около него – бар и ресторант с морска гледка към града. Какво повече?
  3. Когато се отпуснем на комфортната спалня в стаята си, разбираме защо е важно да спиш на първокласен матрак. Шумоизолираните стаи и плътни завеси ни позволяват да спим така, както никъде другаде в Солун.
  4. Харесваме вниманието към детайла – когато в дизайнерската баня имаме първокласна козметика, а всеки ден ни очаква симпатичен комплимент в стаята преди вечеря, това ни кара да се чувстваме специални.
  5. Кулинарните маниаци могат да отдъхнат – THE MET предлага гръцка кухня с модерен почерк и фюжън елементи и азиацки ресторант от най-висок клас, под един покрив. Като добавим и това, че барът в лобито и този на последния етаж на хотела правят най-страхотните коктейли в града, всичко си идва на мястото.

  1. Закуска мечта. Няма да изброяваме разнообразието, което хотелът предлага всяка сутрин. Ще кажем само, че прясно изцедените фрешове, изобилие от плодове и хелти опции ни впечатляват. За тези, които му отпускат края, защото е ваканция, съветваме да се насладят на специалния корнер с пресни печива, приготвени от сладкаря на хотела.
  2. THE MET мислят за всичко! На разположение на гостите в хотела е удобен транспорт от луксозен бус на всеки половин час. До центъра на града и обратно можем да се придвижим по график, който получаваме на рецепция още с пристигането си. Така оставяме колата си в подземния паркинг и се наслаждаваме на почивката си без да се впускаме в лудия трафик на Солун.
  3. Идеален за бизнес срещи и презентации. Конферентната зала и стилните кътове в лобито предлагат чудесни опции за бизнес срещи и преговори за тези, които са тук за да работят. THE MET ще ви помогне това да се случи по най-комфортния начин.
  4. Спа център, вътрешен басейн и възможност за отдих са една от опциите, които ни предлага хотелът, когато искаме да накараме тялото и духа ни да се отърсят от градския шум. Направете си масаж и хидратация на лицето и ще се върнете отново тук!
  5. Няма невъзможни неща за персоналът на този хотел. Всеки ваш каприз и индивидуална нужда се посрещат с готовност да бъдат задоволени. Обслужване от световно ниво!

 

Може да получите повече информация и да направите своята резервация за The Met Hotel от тук: https://www.themethotel.gr/

 

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.