СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛ

Казват, че слънцето, морският въздух и пълноценната храна, богата на пресни плодове и зеленчуци, се грижат лятото да ни предпазят от настинки и болести през зимния сезон. Лекарите обаче са единодушни, че освен с богатствата на природата, трябва да подпомагаме организма си целогодишно и с имуностимулиращ продукт, който да се грижи за съпротивителните ни сили.

Един  от методите за подсилване на имунитета, който лекарите препоръчват е чрез прием на нискодозирани цитокини. Те са малки сигнални молекули, които участват в някой процеси в тялото ни като имуномодулиращи посредници. Действат чрез рецептори и са особено важни за имунната система. Тяхната роля е водеща в борбата срещу инфекции.

ЦИТОМИКС е имуностимулантът, в чиито състав откриваме цитокините и привлича вниманието ни, защото е комбиниран хомеопатичен лекарствен продукт на небезизвестната марка GUNA. Той повишава имунната защита на организма, предпазвайки го от развитие на вирусни и бактериални инфекции. ЦИТОМИКС подпомага комплексното лечение дори на остри възпалителни състояния от инфекциозен произход.

Предлага се в опаковка от 2 симпатични тубички, които лесно носим навсякъде със себе си, дори и на плажа.

Специалистите ни обясняват,  да се приема 15 минути преди хранене в препоръчителната доза, описана на опаковката в зависимост от възрастта и нуждите ни. А това е лесно, дори докато събираме слънчеви лъчи, защото просто обръщаме тубата с капачката надолу и завъртаме, докато гранули изпаднат в нея. След това я отвъртаме и без да докосваме гранулите с ръце, ги изсипваме в устата си. Оставяме да се разтворят под езика ни, докато се радваме на слънчевите лъчи и сме спокойни, че сме взели дозата си здраве.

Съветваме да споделите с приятели, не само ваканционното си настроение, но и тайната за силен имунитет!

 

Може да откриете ЦИТОМИКС във верига аптеки Sopharmacy или да го поръчате он лайн от  www.sopharmacy.bg

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.