СЛЕДВАЙ СВОЯ ПЪТ

„Аз съм това, което изживявам.“  Джорджо Армани

Този месец сме завладяни от аромат, който запаметява и най-ценните ни спомени. Създаден от Джорджо Армани новият парфюм MY WAY е с грабваща концепция за живота като самия него и с мото потвърждаващо това – „I am what I live“. Той ни припомня къде да поставим центъра – личните ни преживявания и срещи, тези които оформят нашето аз. Улавяйки същността на любопитството и връзките, MY WAY е изразителна и изключителна заявка на себе си, света и решимостта да следваш своя собствен път.

Новата муза на Джорджо Армани е актрисата Адриа Архона. Пресъздавайки духа на аромата и пречупвайки го през собственото си магнетично излъчване тя казва „Можеш да вземеш всичко, което имам, но не можеш да  ми вземеш преживяванията”.

MY WAY съчетава ярки плодови флорални горни нотки с топла ванилова основна нотка, за да ни напомня за всички преживявания, които сме изживели. Моментите са най-важната част от времето, просто трябва да ги уловим и да им се насладим, а когато сме намерили своето щастливо място винаги да  се връщаме там, където можем да нахраним душата си със спомени.

Букетът бели цветя на MY WAY е слънчево обонятелно пътешествие през най-фините, най-красивите съставки от цял свят, смесени с най-модерните технологии. Верен на естетиката на Джорджо Армани, стъкленият флакон на MY WAY изпъква и ни впечатлява  с  изящните извивки на капачката и тънкото стъкло и изчистените линии и искрящата розова течност.

Предназначен да се ползва многократно, флаконът на MY WAY е с възможност за пълнене.

Аромат за едно ново поколение, MY WAY улавя любопитството и свързаността, въплътени във всяка една от нас,  която търси преживявания и  навлиза в нови неизследвани територии.

MY WAY е повече от име, това е израз как житейският път, бил той географски или емоционален, изгражда личността ни. Животът е поредица от събития и връзки, които ни учат кои сме в действителност.

Ако искате да се отправите на пътешествие към себе си и да го обвиете с аромата на новото преживяване, но по вашия начин, доверете се на MY WAY.

 

За повече информация къде може да откриете новия арамат, възможни големини на флакона и цени последвайте линка: MY WAY

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.